Hrutka János

RSS

TelexSport élő: ki nyeri az Eb-t? Megeszik-e a nagycsapatok a magyar válogatottat? Mire megyünk Szoboszlai nélkül?

Az Európa-bajnokság nyitónapján elindítjuk élő műsorsorozatunkat, a Telexsportot. Az első adásban Sajó Dávid beszélget Hrutka Jánossal, a Telex szakértőjével és meghívott vendégükkel, Thuróczy Szabolccsal.

Mégis ki nyerheti meg ezt az Európa-bajnokságot?

Itt a Telex erősorrendje az Európa-bajnokságra, sorra vettük az esélyeseket, a titkos favoritokat és az outsidereket. A magyar csoport bombaerős, de mi a helyzet a többiekkel?

Sok átlövés és kevés kidolgozott helyzet, de a válogatott veretlensége megmaradt

A magyar futballválogatott utolsó meccsét játszotta az Eb előtt, de mivel magyarázható, hogy a csapat nem tudott sokszor veszélyeztetni? Gyorselemzés.

Gól nélküli döntetlennel zárta a felkészülést a magyar válogatott

Az első félidőben Szalai Ádámnak volt egy jó fejese, a második játékrészben már több veszélyes helyzet is kialakult, de egyik csapat se tudott betalálni. Folytatta veretlenségi sorozatát a magyar válogatott, egy hét múlva a portugálok ellen kezdenek az Európa-bajnokságon.

Csapágyasra járatott futballisták érkeznek az Európa-bajnokságra

A koronavírus miatt átalakították a futballnaptárt, emiatt egyesek extrém terhelést kaptak. A magyar válogatott Gulácsi Péter például átlagban minden ötödik napon pályára lépett.

A veretlenségi sorozat folytatódott, de valami azért hiányzott a válogatott játékából

Az Európa-bajnokságra készülő magyar futballválogatott már tíz mérkőzés óta veretlen, viszont Ciprus ellen elfogytak az ötletek az ellenfél térfelén, és az Eb-n nagyon más játék kell majd. Gyorselemzés a válogatott péntek esti meccséről.

Magyarország-Ciprus 1-0

Első felkészülési mérkőzését játssza a magyar válogatott a június 11-én kezdődő futball-Európa-bajnokság előtt.

Szoboszlai és mindent eldöntő gólok nélkül a válogatott

A magyar válogatott legértékesebb játékosa, a fontos gólok szerzője kihagyja az Európa-bajnokságot. A döntést német klubja és a válogatott stábja közösen hozta meg, tudtuk meg a játékos menedzserétől. A következő néhány hét nagyon kemény munkáról fog szólni a futballista karrierjében.

BL-döntő: Manchester City–Chelsea 0–1

Az esélytelenebbnek tartott Chelsea megnyerte a Bajnokok Ligája-döntőt, pedig a végén még volt egy nagy helyzete a Citynek is. Agüero egy elbukott döntővel búcsúzik a manchesteri csapattól.

Egy évekkel ezelőtti ígéret lehet a Bajnokok Ligája-döntő nagy sztorija

A szombat esti Bajnokok Ligája-döntőben két angol csapat, a Chelsea és a Manchester City találkozik, utóbbiban egy klublegenda az utolsó meccsére készül. Hogyan jutottak el eddig a csapatok, és mennyire viselte meg őket a koronavírus? Mennyi gól várható a mérkőzésen, kik lehetnek a kulcsjátékosok? Elemzés a BL-döntő elé, statisztikákkal, egyéni történetekkel.