A halálos ágyán bánta meg, hogy nem oltatta be magát
Konzervatív véleményvezérek, aktivisták, kisvárosi politikusok boldogan posztoltak arról, hogy mekkora hülyeség a maszk, és hogy köszönik, de nem kérik a vakcinát. Aztán elkapták a koronavírust.
Amerika egyik republikánus képviselője mérges Bidenre, mert az elnök nem tesz semmit a „zsidó...
A republikánus képviselőnő maga sem tudja, mire is lenne jó pontosan az úgynevezett „zsidó űrlézer”.
Fél évvel bukása után adatgyűjtési botrány dagad Trump körül
Kiderült, hogy az előző kormány alatt az amerikai igazságügyi minisztérium képviselők és újságírók telefonjairól és emailfiókjairól gyűjtött adatokat, hogy az elnök számára kínos szivárogtatások...
Ahogy várható volt, eltávolították pozíciójából a Trumpot kritizáló vezető republikánus Liz Cheney-t
Cheney a párt elnökségi tagja volt, egyben annak a tíz republikánus képviselőnek az egyike, aki támogatta azt, hogy az év eleji capitoliumi botrány után vonják felelősségre Donald Trumpot.
Épp újra egy hullámhosszon van Trump és a republikánusok szenátusi vezetője
Hol beszólnak egymásnak, hol támogatnák a másikat.
Trump beleszállt a republikánusok szenátusi vezetőjébe
Szerinte a Republikánus Pártot sohasem fogják újra tisztelni, és sohasem fog újra megerősödni, ha Mitch McConnellhez hasonló politikusok állnak az élén.
Elfogadta az amerikai képviselőház a többször vétózott, 2000 dollárnyi ingyenpénzről szóló...
A demokraták és Trump által támogatott javaslat a képviselőházon átment végül. Trump jövő évi katonai költségvetésre vonatkozó vétóját pedig hatályon kívül helyezték.
Ismét megvétózták a republikánusok a demokraták és Trump által támogatott 2000 dolláros ingyenpénz...
A keddi ingyenpénz javaslatot Trump támogatása után ismét előhozták a demokraták, de a republikánusok most sem engedték át.
A választás véget ért, az igazi háború még csak most kezdődik
Trump vesztett, de a trumpizmus domináns erő maradhat majd az amerikai jobboldalon, miközben a választási tűzszünet végével a demokratáknál is újrakezdődhet az ideológiai harc az újbaloldal és a...
Mit várhat a Biden-elnökségtől Amerika és a világ?
A koronavírus-járvány kezelésének megtervezéséhez már hétfőn szakértői stáb alakul. Biden sok évtizedes tapasztalatára építve készül pártokon átívelő alkukra, de a demokrata elnök számos terve,...
Kövess minket Facebookon is!