Iván András
Iván András

RSS

A jobboldali-szélsőjobboldali szövetség győzött az olasz választáson

A jobboldali koalíció 44, a baloldali 26 százalék körül végezhet. A posztfasiszta gyökerű Olasz Testvéreket vezető Giorgia Meloni lehet az ország első női kormányfője.

Federer Nadal oldalán búcsúzott az utolsó meccsén

Véget ért egy elképesztő pályafutás: a 20-szoros Grand Slam-bajnok svájcinak és Nadalnak meccslabdája is volt, de végül az ellenfél páros győzött. Nadal és a többi nagy teniszező is könnyekkel a...

Megműtötték a Kosztolányi Dezső Gimnázium ablakából kiesett diákot

Az Rtl.hu szerint a lába és a medencéje sérült meg, de a gerince nem.

Már igényelhetik a kedvezményes többlet-földgázmennyiséget a többgenerációs családi házban élők

Ha utólag kiderül, hogy jogosulatlanul vették igénybe a kedvezményt, azt az MVM Next a versenypiaci árakat tükröző ár másfélszeresével számolja el.

Szijjártó kitüntette Donald Trump vejét

Azt mondta, Jared Kushner a magyar-amerikai kapcsolatok megerősítése és a közel-keleti béke érdekében végzett munkájáért kapta a Magyar Érdemrend középkeresztjét.

Alcaraz megnyerte a US Opent, 19 évesen ő minden idők legfiatalabb világelsője

A már évek óta a tenisz egyik legnagyobb fiatal tehetségének tartott spanyol nagyszerű játékkal, a fáradtságát és Casper Ruudöt is legyőzve nyerte meg első Grand Slam-döntőjét.

III. Károlyt trónörökösként jól ismerte a világ, most az a kérdés, milyen király lesz belőle

II. Erzsébettel ellentétben Károly számos kérdésben elmondta véleményét az elmúlt évtizedek alatt, és többször ment közel a politika világához. Dianával és Harryvel való kapcsolata megtépázta...

Meghalt II. Erzsébet brit királynő

Az Egyesült Királyság uralkodóját 96 éves korában érte a halál. Ő volt a leghosszabb ideig trónon lévő brit uralkodó, és az egyedüli, aki platinajubileumot ünnepelhetett. Károly az új brit király.

Problémája volt az étellel, végül a pincér nyakába öntötte a halászlevet

A nő férje is nekiesett a felszolgálónak. A többi alkalmazott és a vendégek segítettek véget vetni a bajai csetepaténak.

Matrac alól került elő az évek óta körözött férfi föld alatti rejtekhelye

A rendőrök elfogtak két férfit, akik évek óta bujkáltak a börtön elől.

Kövess minket Facebookon is!