Melegbulikat szervező aspeni síbár Demokrata-támogató tulajdonosával randizott a színházból kidobott amerikai republikánus politikus

2023. szeptember 18. – 13:24

Másolás

Vágólapra másolva

Másodszor is bocsánatot kért Lauren Boebert amerikai republikánus kongresszusi képviselő, a Donald Trumpot támogató MAGA-mozgalom egyik legismertebb alakja, amiért vállalhatatlanul viselkedett a múlt héten a Beetlejuice musical előadása alatt. A történetet viszont tovább fűszerezi, hogy kiderült, épp egy olyan férfival randizott, aki nemcsak a Demokratákat támogatja, de egy aspeni síbár tulajdonosa is, ahol többször rendeztek már bulikat melegeknek, írja a Guardian.

Ahogy arról beszámoltunk, Lauren Boebertet a biztonságiaknak kellett kivezetni a Beetlejuice musical előadásáról még a darab vége előtt, mert a közönség soraiból többen panaszkodtak hogy a nő hangoskodott, vakuval fényképezett, és e-cigarettával dohányzott – utóbbi miatt hívta rá a biztonságiakat a mögötte ülő terhes nő. A színház belső kameráinak nyilvánosságra került felvételein az is látszik, hogy mi történt a sötétben az incidens előtt: Boebert kísérője a képviselőnő melleit fogdosta, ő pedig többször a férfi lábai közé nyúlt.

Ha ez még nem lenne elég kínos, még egyet csavar a történeten az, hogy Boebert éppen azzal a Demokrata-támogató Quinn Gallagherrel randizott és érezte olyan jól magát, aki egy LGBTQ- és drag esteket is rendező bár tulajdonosa Aspenben.

A világ egyik legelegánsabb síparadicsomában található bárban tartottak már melegeknek szervezett síhetet, börleszk- és drag műsorokat, és csak nőknek rendezett bulikat is. Boebert viszont többször is a „hagyják békén a gyerekeinket” jelszóval támadja az LMBTQ-közösségeket, és kampányol például az iskolai szexuális felvilágosítás és oktatás ellen. Tavaly például azt is hangoztatta az X-en (akkor még Twitteren), hogy az emberek vigyék inkább templomba a gyerekeiket, ne drag bárokba.

Kampánymenedzsere egyébként azt mondta az AP hírügynökségnek, hogy „Lauren Boebert kongresszusi képviselő az előadóművészetek támogatója”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!