Olyan vállalhatatlanul viselkedett az amerikai politikus, hogy ki kellett dobni a színházból

2023. szeptember 16. – 09:54

Másolás

Vágólapra másolva

Lauren Boebert amerikai republikánus kongresszusi képviselő, a Donald Trumpot támogató MAGA-mozgalom egyik legismertebb alakja. Általában LMBTQ-ellenes kirohanásaival, és fegyverekkel pózolós fotóival kerül be a hírekbe, most azonban sokkal kínosabb helyzetbe került, amikor kidobták egy denveri színházból egy musical előadása alatt.

Boebert az esetről először csak egy szmájlikkal megtűzdelt Twitter-bejegyzésben számolt be, amiben arról írt, hogy szuperjól érezte magát a Beetlejuice előadása alatt, elnézést kér, ha esetleg túl hangosan nevetett és énekelt a színészekkel, mindenki menjen el megnézni a show-t, és valaki mesélje majd el neki, mi a történet vége.

Ez az utóbbi félmondat nyert értelmet, amikor kiderült, hogy a politikust a biztonságiaknak kellett kivezetni a teremből még az előadás vége előtt, mert a közönség soraiból többen panaszkodtak hogy zavarja őket a viselkedése. A hírek arról szóltak, hogy hangoskodott, vakuval fényképezett, és e-cigarettával dohányzott – utóbbi miatt hívta rá a biztonságiakat a mögötte ülő terhes nő. Boebert a szóvivőjén keresztül tagadta a vádak egy részét, de aztán nyilvánosságra került a színház belső térfigyelő kamerájának felvétele, ami minden részletet igazolt, és az is jól látszik rajta, ahogy a politikus veszekszik a biztonságiakkal, és a középső ujját mutatja nekik, amikor kivezetik.

Hogy a helyzet még kínosabb legyen, a felvétel azt is megmutatja, mi történt a sötétben az incidens előtt: Boebert kísérője a képviselőnő melleit fogdossa, ő pedig többször a férfi lábai közé nyúl. Ez azért keltett extra botrányt, mert amúgy a közönség soraiban sok gyerek is ült, és Boebert a magyar kormányhoz hasonlóan a „hagyják békén a gyerekeinket” jelszóval támadja az LMBTQ-közösségeket, és kampányol például az iskolai szexuális felvilágosítás és oktatás ellen.

Boebert végül kiadott egy közleményt, amiben bocsánatot kér a viselkedéséért; arra hivatkozik, hogy éppen egy nagyon nehéz válási procedúrán megy keresztül, ami megviseli őt lelkileg, az előadás pedig annyira tetszett neki, hogy kissé megfeledkezett magáról. A korábban letagadott dohányzásról azt mondta, el is felejtette hogy pöfékelt a színházban.

(Insider, Meidas Touch)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!