Pálinkás József

RSS

Márki-Zay Péter elkezdte kiépíteni a hátországát: saját pártot szeretne

Eddig ragaszkodott a függetlenségéhez, most mégis saját pártot szeretne az ellenzéki miniszterelnök-jelölt. Népszerűségét meglovagolva saját parlamenti frakcióért harcol, és az Európai Néppártba is bejelentkezett. Korábbi Fidesz-, KDNP-, MDF- és SZDSZ-politikusok is csatlakozhatnak az új formációhoz, amit a jövő év elején jelenthetnek be.

A Fidesz nem volt felkészülve rá, hogy mi ketten nem bántjuk egymást

Bemutatjuk az ellenzéki előválasztás egyik legizgalmasabb körzetét. A szombathelyi kerületben két, országosan ismert jelölt indul egymás ellen: a DK-s Czeglédy Csaba, aki már ült előzetesben, és azzal is gyanúsították, hogy ő az ördög ügyvédje, valamint az LMP-s Ungár Péter, aki a saját lapjával is tudja támogatni a kampányát. És ott van az egykori fideszes, Koczka Tibor, aki csak az előválasztás sikere érdekében indult el, de ha mégis ő nyerne, a DK frakciójába fog beülni.

Szúrópróbaszerűen, telefonhívással ellenőrzik az ellenzéki ajánlásokat

Lezárult az előválasztási ajánlási időszak, amely végén öt miniszterelnök-jelölt maradt versenyben. Már most számháború alakult ki a jelöltek között, pedig még csak mostantól élesedik a kampány igazán. Közel ezer településen lehet majd személyesen szavazni, ami óriási logisztikai feladat elé állítja a pártokat.

Pálinkás József kiesett, és most beáll Márki-Zay Péter mögé

Több ezer ajánlás hiányzott Pálinkás Józsefnek a miniszterelnöki jelöltséghez. Nem volt elég aktivistájuk és pénzük a sikeres gyűjtéshez. Debrecenben egyéni jelöltként elindul, az is nehéz meccsnek ígérkezik számára.

Újabb izgalmak és feszültségek jöhetnek a most elindult ellenzéki előválasztási kampányban

Megkezdték az aláírásgyűjtést az előválasztás ellenzéki jelöltjei. A miniszterelnök-jelöltek névsoránál ma talán még fontosabb, hogy a körzetekben melyik párt jelöltje nyeri meg az előválasztást.

Lemaradhat az előválasztásról Dömsödi Gábor, három jelöltet nem fogadtak még be a pártok

Pálinkás József nem zárja ki, hogy az Új Világ Néppárt visszalép az előválasztástól, ha három jelöltjük indulását adminisztratív eszközökkel megakadályozza a hat szervező párt.

Márki-Zay Péter szorosabbra fűzte a viszonyát Karácsony Gergellyel

Márki-Zay most Karácsonnyal közösen jelentette be, hogy nagy eséllyel a Párbeszéd-frakcióba ül 2022-ben. Már ha Pálinkás Józsefék nem tudnak frakciót alakítani.

Pegasus-tüntetés: Mi a rosszabb, ha a kormány gazember vagy töketlen?

Megtartották az első tüntetést a Pegasus-botrány miatt. A tüntetést az ellenzéki összefogás pártjai vezették.

Karácsony már Orbán kihívójaként kampányol, Dobrev és Jakab egyszemélyes show-t mutat be

Az idei nyár biztosan nem lesz uborkaszezon a hazai közéletben. Ősz elején eldől, ki lesz az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje. Hatan vannak versenyben, megnéztük, ki milyen taktikát követ. Kampánykörkép.

Miniszterek, államtitkárok jöttek, hogy elmondják, kinek kell nyernie a pályázatokon

Pálinkás József látott már fideszes képviselőt hisztérikusan sírni, amikor kiderült, hogy nem jut be a parlamentbe. 2018-ban több ajánlatot kapott Orbántól, a NER miatt nincsen lelkiismeret-furdalása, mostani ellenzéki miniszterelnök-jelöltségének pedig szerinte szimbolikus értelme is van. Interjú.

Pálinkás József is beállhat miniszterelnök-jelöltnek

Várhatóan szerdán jelentik majd be az indulását.

Pálinkás József pártja is csatlakozna az ellenzéki összefogáshoz

Az Új Világ Néppárt is egyesítené erőit.

A nőket és a korábbi Fidesz-szavazókat szólítaná meg pártjával Pálinkás József

Az MTA korábbi elnöke szerint az országnak szüksége van a hozzá hasonló emberek segítségére.

Új pártot alapított az MTA korábbi elnöke, Pálinkás József

Csütörtökön mutatják be részletesebben programjukat.