Kritika

RSS

A rapbiznisz megment, megöl vagy fuvolaművésszé tesz

André 3000 instrumentális dalokkal tért vissza, Danny Brown első józan albumán magába néz, Jung Kook új megjelenése súlytalan reklámzene, Sisi első nagylemeze pedig csalódást kelt. Novemberi...

Tiszta felüdülés, amikor lemondanak a halált jelző, póló alatt felrobbanó festékpatronról

A Netflix gigantikus produkciót hozott össze, de pont a monumentalitás a legnagyobb probléma a Squid Game-vetélkedővel. A díszlet pazar, de a túlzottan elnyújtott vetélkedőben túl későn jönnek az...

Úgy letörölném Vecsei H. Miklós homlokáról azt az izzadságcseppet

Fárasztó és előre borítékolható törilecke lett a Semmelweis Ignác bécsi éveire koncentráló film, amelyben a magyar orvos megszállott szabadságharcosként küzd a maradi osztrákokkal.

Úgy megijedtem, hogy inkább lenémítottam

Az Alan Wake folytatásában egymásnak feszül a finn humor, a bazári riogatás és a kőkemény horror, olyan pazar grafikával, hogy az ember indulna is kirándulni, ha az erdők nem lennének tele rémisztő...

Furcsa szörnyszülött lett a Kanapéhuszárok érdektelen emberekkel

A Kanapéhuszárok humora fárasztó és néhol kifejezetten olcsó, ráadásul nem is mindig érteni azt, hogy miről beszélnek a tévéműsorokat kommentálók.

III. Krúbi király leszólt a pórnépnek, és kiosztott mindenkit

Három év után jelentkezik Krúbi új nagylemezzel, amelyben beszól a komplett politikai elitnek, a magyar médiának, a hazai zeneiparnak, de leginkább önmagának. Albumkritika a III. Krúbi nagylemezről.

Lázár János: Orbán Viktor nagyon élvezi és igényli a vitát

A miniszter szerint a rendszer belső kritikájára a legjobb példa Matolcsy György, a miniszterelnök jobbkeze.

A toronyból egyenesen a pornóba ugrott a cseh sportoló

Andrea Absolonová az atlantai olimpiára készülve lesérült, pornószínésznő lett belőle, míg harmincéves kora előtt tragikusan meg nem halt. A csehek ilyen történelmi figurákról is készítenek filmet.

Marvelek: Marvel, marvelebb, legmarvelebb

Ennél marvelebb csak akkor lehetne a Marvelek, ha Marvel Kapitány és Ms. Marvel között lenne még valaki, akit Marvelnek hívnak.

Az ’56-os menekültvonatból nincs kiszállás

A Stefan Zweig-novellát sajátosan adaptáló Mesterjátszma a kilencvenes évek csavaros amerikai thrillereihez igazítja az ’56-os forradalom utáni Budapestet, mérsékelt sikerrel, de jó színészekkel.

Kövess minket Facebookon is!