Bicsérdi-Fülöp Ádám
Bicsérdi-Fülöp Ádám

RSS

Kiütéssel verik Az Árulók a Kanapéhuszárokat

Rengeteg új formátumot dobott be az RTL az elmúlt hetekben, így az After+ adásában már a Sztárbox, a Lego Masters vagy Az Árulók ismeretében beszéltük ki, mennyire jött be a csatorna műsorcunamija.

Sértegessen téged az undok, igénytelen Gary Oldman

Heti streamingajánlónkban a kiváló kémsorozat, a Slow Horses és az utóbbi évek egyik legkompaktabb dramedyje, a Reservation Dogs.

Ezek voltak a legizgalmasabb zenék novemberben

Az After playlistsorozatában ezúttal a legjobb novemberi megjelenéseket szedtük össze. Björk és Rosalía közös új dala, Co Lee, a Lázár Tesók, Barkóczi Noémi vagy Aïsha Devi friss száma is a listán.

Tiszta felüdülés, amikor lemondanak a halált jelző, póló alatt felrobbanó festékpatronról

A Netflix gigantikus produkciót hozott össze, de pont a monumentalitás a legnagyobb probléma a Squid Game-vetélkedővel. A díszlet pazar, de a túlzottan elnyújtott vetélkedőben túl későn jönnek az...

Ajándék Trabanttal utazott a stadionturné állomásaira a Faith No More basszusgitárosa

A magyar származású Billy Gould annyira kivolt a Guns N’ Rosesszal közös turnétól, hogy a turnébusz helyett inkább egy rajongótól kapott Trabival furikázott az autópályákon.

Úgy letörölném Vecsei H. Miklós homlokáról azt az izzadságcseppet

Fárasztó és előre borítékolható törilecke lett a Semmelweis Ignác bécsi éveire koncentráló film, amelyben a magyar orvos megszállott szabadságharcosként küzd a maradi osztrákokkal.

Palotai apafigura és tanító volt, de zenei szemlélete a legfontosabb hagyatéka

Élő zenei könyvtár volt, aki azonnal levette a közönsége reakcióit. A szettjeinek dramaturgiája volt, sohasem rutinból hozott le egy-egy estét. Palotai Zsolt zenetörténeti jelentőségű figura, aki...

Kelet-európai McDonald’sokhoz vezet a poptörténet egyik legnagyobb rejtélye

2001 októberében került fel a WhatZatSong zeneazonosító oldalra az a 17 másodperces dalrészlet, amelynek az eredete azóta is többezres netes közösséget tart lázban. A nyomozás azonban eddig csak...

Az évadban Radioheadet és Carson Comát is előadó Szakács Erika nyerte a Voice-t

Miklósa Erika két versenyzője, Kovács Aliz és Szakács Erika között dőlt el végül a döntő, a Manuel által felkészített Kovács Harmat lett az idei évad harmadik helyezettje.

Vagy békés nagypapa lett Snoop Doggból, vagy csak az ehető kannabisz felé fordul

A világ döbbenten áll Snopp Dogg drámai bejelentése előtt, amelyben arról ír, felhagy a füvezéssel. Egész pontosan a füstöléssel. Azonban annyi üzleti érdek fűzi a kannabiszhoz, hogy sokan...

Kövess minket Facebookon is!