Fine dining

RSS

Egy Michelin-csillagos fogás receptje tulajdonképpen egészen egyszerű

A titok: ízemlék, érzelmek, plusz világszínvonalú technológia. A friss Michelin-csillagos Salt Budapest csapatával arról beszélgettünk, hogyan jöhet létre olyan éttermi élmény, ami otthonos, de mégis új, izgalmas tapasztalatokkal teli.

Hogyan tesztel éttermet egy igazi profi?

Elkísértük a legjobb magyar éttermeket kereső Dining Guide tesztelőjét a budapesti Spagóba, és menet közben igyekeztünk minél többet megtudni arról, hogyan dolgozik, mi mindenre kell figyelnie. A rántott hús is lehet fine dining, de a jó étel önmagában nem elég: a vendégnek kell a középpontban állnia.

Hihetetlenül népszerű lett Japánban a parkoló repülőgépeken kialakított, drága éttermezés

Japán legnagyobb légitársasága alakította át gépeit, egy menü ára 166 ezer forintnak felel meg.

A séfet is házhoz szállítja pár magyar topétterem, hogy átvészeljék a járványt

A fine dining-vonalat nehezebb házhozszállításra állítani mint egy pizzériát, így több étterem inkább séfestül kimegy a vendégekhez, ha már a vendég nem tud az étteremhez. Nem a konyha teszi a a Michelin-csillag közeli élményt – na de ki mosogat, ha hazament a sztárséf?