A Citroën elérhető árú villanyautója kívül-belül spártai, de már készül a még olcsóbb kivitel
Az új e-C3 egyszerű megoldásai vállalható kompromisszumnak tűnnek, velük sikerült 10 millió forint alá vinni az autó árát, de már készül a még olcsóbb verzió.
A kínai BYD csak tizennyolc éve gyárt autót, megnéztük azt a három modellt, amelyeket...
Akkumulátorokkal kezdte, később buszokkal és egyéb járművekkel folytatta, de a nagy durranás most következik a BYD-nél, amelytől joggal tartanak az európai versenytársak.
Két villanyautó ütközik szemből: túlélhető egy ilyen baleset?
A Mercedes jelenleg legkisebb elektromos hajtású típusát ütköztették össze a legnagyobbal, miután mindkét autót 56 km/óra sebességre gyorsították.
Hamarosan bemutatják a teljesen új Suzuki Swiftet
A Magyarországon is népszerű japán kisautó következő generációját várhatóan háromféle motorváltozatban kínálják majd, és nem tűnik el a Sport-kivitel sem.
A benzines, a dízel, a hibrid vagy a villanyautó jobb választás?
Egy francia, egy német, egy japán, egy dél-koreai és egy kínai kombit hasonlítottunk össze: bár a kiválasztott Kia, MG5, Peugeot, Škoda és Toyota méretei hasonlóak, minőségben, menet közben és...
Az állam pénzeli a kínai villanyautó-gyártókat?
A cserélhető akkumulátoros technológiájáról híres, európai piacon is jelen levő Nio milliókat veszít minden egyes eladott új autóján, ezért az Európai Unió válaszlépésekre kényszerülhet az itteni...
Expressz autó három darabból – de ki fogja megjavítani?
A présöntési eljárással sokkal gyorsabban készülhetnek az új autók, de a Teslánál már bevezetett megoldásnak van egy nyilvánvaló hátránya is.
A Mercedes elektromos kamionja leszámolhat a dízelekkel
Kínai akkumulátoraival több mint 500 kilométert képes megtenni újratöltés nélkül a Mercedes-Benz Truck 40 tonna össztömegű elektromos kamionja, de van még egy fontos előnye.
Kövess minket Facebookon is!