A csökkenő érdeklődés miatt a Mercedes kénytelen volt törölni néhány villanyautó-fejlesztését

A cég nem látja biztosnak a nagyobb villanyautók jövőjét, ezért több milliárd euró értékű fejlesztésről mondtak le, a benzines és dízelmotorok gyártását viszont akár 2030 után is folytatni fogják.

Több mint száz Fiatot foglaltak le Olaszországban, a pénzügyőrség szerint jogtalanul került rájuk...

Néhány hete az Alfa Romeo került összeütközésbe az olaszországi törvényekkel, miután kiderült, hogy a Milanónak nevezett típust Lengyelországban gyártják.

Megmagyarázták, miért küldtek el több száz dolgozót az iváncsai akkumulátorgyárból

A döntéssel elsősorban a betanított munkások kerülhettek nehéz helyzetbe, de az a szaktárca állítása szerint kizárólag külföldi munkavállalókat érintett.

Visszafogta akkumulátorrendeléseit a Ford, de így is sokat bukik a villanyautókon

Rekordveszteséget produkáltak a cég villanyautói az idei első negyedévben, ezért kénytelen visszafogni korábbi elképzeléseit, és tovább kitartani a belső égésű motorral szerelt modellek mellett.

Új kínai autók: az 5 millió forintos villanyautó sem gagyi, de az ezer lóerős luxusterepjáróra is...

Őrült fejlesztésekkel és ígéretes új típusokkal találkoztunk a Pekingi Autószalonon, ahol kiderült az is, mi minden érdekli az autóra éhes tömeget, ha nem az ár és a két felöltés közt elérhető...

Hibriddel, dízellel, benzinessel vagy egy cserélhető akkumulátoros villanyautóval a legjobb utazni?

Öt különböző hajtásláncú kombit hasonlítottunk össze. A Mercedes egy fontos szempont alapján elvérzik a kínai Nióval szemben, a Peugeot gazdája jobban teszi, ha indulás előtt feltölti a plug-in...

Újabb kínai autómárka jöhet Európába, de nem villanyautókkal akar vevőket szerezni

Olaszország legnagyobb autógyártójának vezetője gyárbezárásokat helyezett kilátásba, ha megszületik a döntés.

Jó nagy balhé lett az új Alfa Romeo megjelenéséből

A márka újdonságát először a külseje miatt érte kritika, de nemcsak a márka rajongóit sikerült felbosszantani, hanem az olasz kormányt is, ami az utóbbi évek egyik legviccesebb politikai botrányát...

Reuters: Elkaszálták az olcsó Tesla tervét, Musk: A Reuters ismét hazudik

A Model 2-ként emlegetett típus kilencmillió forintnak megfelelő összegbe került volna, de a Tesla elkésett a tervezéssel és a megvalósítással, így kínai versenytársak előzhetik meg.

A 4 millió forintos és az 1000 kilométeres hatótávú villanyautók trükkjei

Drasztikus árcsökkenés és hatótáv-növekedés várható az újfajta, sóalapú villanyautó-akkumulátoroktól, amelyek valódi forradalmat hozhatnak. De van néhány hátrányuk is.

Kövess minket Facebookon is!