Stumpf István

RSS

Stumpf István: Azt akarjuk elérni, hogy egy egyetemi professzor legalább egymilliót keressen

A tanársegédeknek pedig bruttó 500 ezer forintot fizetnének, legalábbis erről beszélt az egyetemi modellváltásért felelős kormánybiztos egy interjúban.

Miniszterek, államtitkárok és kormánybiztosok az alapítványi fenntartásba adott egyetemek kuratóriumában

Varga Mihály és Süli János is kuratóriumi elnök lehet, Székesfehérvár fideszes polgármestere és a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. vezérigazgatója is helyet kap valamelyik testületben.

Stumpf: Az SZFE ügye bizonyos értelemben baleset volt

A kormánybiztos szerint a kuratóriumok jól tükrözik majd az akadémiai élet sokszínűségét.

Stumpf szerint a politika, ha akarná, se tudná elfoglalni az egyetemeket, majd bemutatta az új veszprémi elnököt: Navracsics Tibort

A kormánybiztos szerint az egyetemeknek túl kevés információja volt a jövőjükről. Palkovicsnak workaholic, ő inkább tárgyal a kritikus értelmiségiekkel.

Orbán Viktor létrehozott egy árnyékkormányt a vidékfejlesztésre

Több ezer milliárd forint tartozhat a Vidékfejlesztési Kormánybizottsághoz, Lázár János, Stumpf István és Navracsics Tibor jönnek vissza az operatív feladatokba.

Úgy érzem, átalakulóban van a Fidesz, Orbán próbálja újraformálni a környezetét

Történelmi léptékű változás elé néznek a magyar egyetemek, a kormány eddigi hátszele pedig szembeszéllé változott. Orbán Viktor már nem fog rászokni az internetre, de kezd szuverén embereket maga mellé engedni. Nagyinterjú Stumpf Istvánnal.

Stumpf István kormánybiztosként tér vissza, az egyetemi átalakítás felelőse lesz

„Welcome back” – írta a Facebookon Orbán Viktor. A volt kancelláriaminiszter kinevezése február elsejétől két évre szól, tevékenységét közvetlenül a miniszterelnök irányítja majd.

Lázár az EU-ról: „Nehéz lesz döntetlenre hozni ezt a mérkőzést”

Történelmi a tét, „ha alulmaradunk, annak következményei lesznek”. Navracsics szerint túl sok frontot nyitottunk az EU-val, Gulyás már nem sok esélyt lát a kompromisszumra.