Fideszesek Szájer visszatéréséről: Elképzelhető, kiváló ember, megbűnhődött, bocsánatot kért,...
Miután Deutsch Tamás bedobta Szájer József nevét, rákérdeztünk a vezető fideszeseknél, hogy komolyan visszatérhet-e az ereszcsatornás botrány után a politikába. A válasz: igen. Videó Tusványosról.
Hollik szerint Karácsony hülyének nézi a magyarokat a Gyurcsány által diktált válaszában
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a főpolgármesternek el kell árulnia, hogy honnan jött az 500 milliós támogatás.
Az egyik oldal gonosz, a másik meg Gyurcsány – ilyen volt a státusztörvény vitája
Hiába vitatkoztak tizennyolc órát egymással a képviselők a státusztörvényről, az álláspontok semennyit nem közeledtek. Cserébe volt gyurcsányozás, elmúlt-tizenhárom-évezés, házelnöki rendreutasítás...
Hollik István: Illő tisztelettel üzenjük a nagykövet úrnak, hogy nem fogunk változtatni az...
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint 12 év alatt az amerikaiak is megtanulhatták volna már, hogy ilyen nyomásgyakorlási akciókkal nem érnek el semmit.
A fideszesek szerint az orvosi kamara zsarolt, és azt Gyurcsány embere vezeti
A parlamenti videónkban megszólaló kormánypárti képviselők állítják: az orvosi kamara belement a pártpolitikába, zsarolt és túlterjeszkedett a hatáskörén. Szerintük a betegek érdekében voltak...
Hollik István a MOK után most Brüsszelt nevezte útszéli zsarolónak
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint zsarolás, hogy tovább szűkítené az egyetemi kuratóriumok tagsági körét az Európai Bizottság.
Gáspár Győző: Kocsis Máté annyira szeret engem, hogy azon elájultam
Találkozott valaha Rogán Antallal? Kik a példaképei a Fideszben? Szerinte milyen értékeket közvetít a párt, amelybe belépett? Ezekről is kérdeztük Gáspár Győzőt, az ország Győzikéjét.
A fideszesek szerint sok oka van a benzinhiánynak, de az árstop nincs köztük
A szankciók. A háború. A Barátság vezetéket ért találat. Százhalombatta. Hoppál Péter igazi szakmai kíváncsiságról is tanúbizonyságot tett.
A Fidesz nem tart központi ünnepséget október 23-án
Helyi, választókerületi szinten lesznek majd megemlékezések.
Hollik a nemzeti konzultációról: Több millió magyar véleménye kikényszerítheti az uniós szankciós...
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint, „a brüsszeli elit buborékban ül”, de a konzultáció eredményét nem fogják tudni figyelmen kívül hagyni.
Kövess minket Facebookon is!