Hollik István helyett Menczer Tamás lesz a Fidesz kommunikációs igazgatója

2024. április 3. – 12:18

Másolás

Vágólapra másolva

Hollik István helyett Menczer Tamás külügyi államtitkár lesz a Fidesz kommunikációs igazgatója – írja Hollik Facebook-bejegyzésében.

„A kommunikációs igazgatói feladatokat átadom Menczer Tamás barátomnak, képviselőtársamnak. A lényeg persze nem változik! Nekünk továbbra is Magyarország az első!” – írja posztjában Hollik István. A kommentjéből még annyi derül ki, hogy képviselőként tovább dolgozik. Arról azonban nem írt, hogy miért távozik a kommunikációs igazgatói posztról. Emiatt kérdéseket küldtünk Hollik Istvánnak és a Fidesznek is, ha válaszolnak, frissítjük a cikket.

Hollik István 2018-tól a Negyedik Orbán-kormány szóvivője volt. 2019. február 18-tól a hazai kommunikációs feladatok ellátására kormánybiztossá nevezték ki. 2020-tól lett a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Menczer Tamás is Facebook-oldalán jelentette be az új pozícióját. Mint írja: „Nagy megtiszteltetés, hogy Miniszterelnök úr felkérését elfogadva a jövőben Európa legerősebb és legsikeresebb politikai közösségének, a Fidesz-KDNP-nek a kommunikációs igazgatójaként dolgozhatok!”

Kinevezésével az államtitkári munkáját befejezi, „ugyanakkor a budakörnyéki Pest 2-es választókörzetemért a jövőben is mindent meg fogok tenni” – írja bejegyzésében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!