Elronthatatlan receptek: foszlós húsvéti kalács kezdőknek

Olyanoknak mutatunk részletes, lépésről lépésre leírt, százszor kipróbált kalácsreceptet, akik még sosem mertek belevágni ilyesmibe. Foszlós, felhős, napokig puha, két és fél óra alatt kész!

Elronthatatlan receptek: a legjobb tél végi saláta és a gyufaszálvagdosás titkai

Ez a saláta a válasz a márciusi alapanyag- és vitaminhiányon túl arra is, miért lesz más egy zöldség elfogyasztásának élménye reszelve vagy gyufaszálakra vagdosva.

Elronthatatlan receptek: az igazi Cézár saláta ropogós házi krutonnal

Kell bele szalonna? Milyen alapanyaggal az igazi? Mi az elképesztően ropogós házi kenyérkruton titka? Főzőiskolánk e heti epizódja a kenyérropogósról és az egyik legnépszerűbb salátáról szól.

Elronthatatlan receptek: a roppanós, mégis lágy bundás kenyér

Milyen kenyérből a legjobb? Mi az ideális arány, hőfok, eszköz? Főzőiskolánk mai leckéje a méltatlanul mellőzött és lenézett bundás kenyérről szól, ami ebédnek is ideális.

Elronthatatlan receptek: trükkök a könnyű, csúszós nokedlihez

Hogyan kell nokedlit szaggatni, mik a recept arányai, melyik a legmegfelelőbb eszköz? Főzőiskolánk e heti epizódjában a legkedvesebb magyar köret trükkjeit mutatjuk meg.

Elronthatatlan receptek, kezdőknek: székelykáposzta, egyszerűen

Egy sertéspörkölt, párolt káposztával. De miért készítsünk két külön ételt, ha még jobb lesz egyben? És egyáltalán, hogyan kell felvágni egy hagymát?

Elronthatatlan receptek, kezdőknek: az életmentő, aranyló húsleves

Van egyáltalán receptje a húslevesnek? Tényleg elég húst zöldséggel és vízzel összefőzni, vagy vannak praktikák? Hogyan lesz aranyló és tiszta?

Elronthatatlan receptek, kezdőknek: a tökéletesen lágy zabkása

Egy alaprecept, amely nem része mai kultúránknak, pedig egészséges, olcsó, egyszerű reggeli vagy uzsonna, csak nem mindegy, hogyan készül. Most megmutatjuk, hogyan lesz krémes és lágy, nem ragacsos...

Elronthatatlan receptek, kezdőknek: a sült krumpli, ami kívül ropog és belül krémes

Hogyan lesz a legjobb a sült krumpli, ha nem akarom bő olajban sütni, de félek, hogy kiszárad, kemény marad, vagy egyszerűen csak unalmas lesz? Sültkrumpli-lecke kezdőknek.

A legkrémesebb tejberizs titka

Égett már le, maradt kemény belül vagy híg kívül, pedig lágy, pudingos, illatos tejberizsekről álmodik? Itt a bolondbiztos módszer.

Kövess minket Facebookon is!