Elronthatatlan receptek: foszlós húsvéti kalács kezdőknek
2023. április 9. – 09:37
–
Ács Bori
Olyanoknak mutatunk részletes, lépésről lépésre leírt, százszor kipróbált kalácsreceptet, akik még sosem mertek belevágni ilyesmibe. Foszlós, felhős, napokig puha, két és fél óra alatt kész!
Elronthatatlan receptek: a legjobb tél végi saláta és a gyufaszálvagdosás titkai
2023. március 30. – 12:16
–
Ács Bori
Ez a saláta a válasz a márciusi alapanyag- és vitaminhiányon túl arra is, miért lesz más egy zöldség elfogyasztásának élménye reszelve vagy gyufaszálakra vagdosva.
Elronthatatlan receptek: az igazi Cézár saláta ropogós házi krutonnal
2023. március 2. – 17:00
–
Ács Bori
Kell bele szalonna? Milyen alapanyaggal az igazi? Mi az elképesztően ropogós házi kenyérkruton titka? Főzőiskolánk e heti epizódja a kenyérropogósról és az egyik legnépszerűbb salátáról szól.
Elronthatatlan receptek: a roppanós, mégis lágy bundás kenyér
2023. február 23. – 19:53
–
Ács Bori
Milyen kenyérből a legjobb? Mi az ideális arány, hőfok, eszköz? Főzőiskolánk mai leckéje a méltatlanul mellőzött és lenézett bundás kenyérről szól, ami ebédnek is ideális.
Elronthatatlan receptek: trükkök a könnyű, csúszós nokedlihez
2023. február 16. – 15:10
–
Ács Bori
Hogyan kell nokedlit szaggatni, mik a recept arányai, melyik a legmegfelelőbb eszköz? Főzőiskolánk e heti epizódjában a legkedvesebb magyar köret trükkjeit mutatjuk meg.
Elronthatatlan receptek, kezdőknek: székelykáposzta, egyszerűen
2023. február 10. – 14:24
–
Ács Bori
Egy sertéspörkölt, párolt káposztával. De miért készítsünk két külön ételt, ha még jobb lesz egyben? És egyáltalán, hogyan kell felvágni egy hagymát?
Elronthatatlan receptek, kezdőknek: az életmentő, aranyló húsleves
2023. február 2. – 17:24
–
Ács Bori
Van egyáltalán receptje a húslevesnek? Tényleg elég húst zöldséggel és vízzel összefőzni, vagy vannak praktikák? Hogyan lesz aranyló és tiszta?
Elronthatatlan receptek, kezdőknek: a tökéletesen lágy zabkása
2023. január 26. – 04:59
–
Ács Bori
Egy alaprecept, amely nem része mai kultúránknak, pedig egészséges, olcsó, egyszerű reggeli vagy uzsonna, csak nem mindegy, hogyan készül. Most megmutatjuk, hogyan lesz krémes és lágy, nem ragacsos...
Elronthatatlan receptek, kezdőknek: a sült krumpli, ami kívül ropog és belül krémes
2023. január 17. – 12:51
–
Ács Bori
Hogyan lesz a legjobb a sült krumpli, ha nem akarom bő olajban sütni, de félek, hogy kiszárad, kemény marad, vagy egyszerűen csak unalmas lesz? Sültkrumpli-lecke kezdőknek.
A legkrémesebb tejberizs titka
2023. január 13. – 15:57
–
Ács Bori
Égett már le, maradt kemény belül vagy híg kívül, pedig lágy, pudingos, illatos tejberizsekről álmodik? Itt a bolondbiztos módszer.