Elronthatatlan receptek, kezdőknek: a legfinomabb paradicsomos spagetti

Harapni való tésztán fényes, édes-savanykás paradicsomszósz, tíz perc összidő alatt. Nem létezik ennél gyorsabb, jobb fogás, de hogyan lesz a legegyszerűbb módon a legjobb?

Elronthatatlan receptek, kezdőknek: újévi lencsefőzelék, háromféleképpen

Áztassam vagy ne? Sütőben vagy tűzhelyen főzzem? Mindenre van válasz: egy technológiával három különböző lencsefőzelék, olyanoknak, akik még sosem készítettek ilyesmit.

Elronthatatlan receptek: karácsonyi gyümölcskenyér kezdőknek

Aki nem főz, sütni még annyira sem mer, pedig süteményből is van olyan, amit csak keverni kell. Most egy bolondbiztos karácsonyi receptet mutatunk, ami tele van aszalt gyümölccsel.

Elronthatatlan receptek, kezdőknek: hagyományos töltött káposzta

A konyhában kevésbé jártasok is villoghatnak a család előtt idén karácsonykor: úgy mutatjuk be a hagyományos töltött káposzta elkészítését, hogy bárki meg tudja főzni.

Elronthatatlan receptek, kezdőknek: a tökéletes rizs titkai

Szétfő, nyálkás lesz, kemény marad, tapad? Rizst főzni nem is olyan egyszerű, és az sem mindegy, milyen fajtához nyúlunk: a kulcs az éberség!

Elronthatatlan receptek, kezdőknek: így lesz szaftos a sült csirke

Kudarcbiztos módszer másfél óra türelemmel és egy jó vaslábossal vagy nehéz tepsivel.

Elronthatatlan receptek: így főzz krémlevest bármiből!

Főzőiskolát indítottunk azoknak, akik a nulláról kezdenek el főzni. A második epizódban megtanulunk krémlevest főzni.

Elronthatatlan receptek a Telexen, kezdőknek: így süss rántottát!

Indul a Telex főzőiskolája: világosan, egyszerűen leírt receptek, trükkök, technikák, amelyekkel tényleg bárki boldogul: a rántottától a paprikás csirkéig. Hogy kell feltörni egy tojást? Mit jelent...

Kövess minket Facebookon is!