El a kezekkel a sajtótól! Támogatás!

Főzőiskola

Elronthatatlan receptek, kezdőknek: a tökéletes rizs titkai
Szétfő, nyálkás lesz, kemény marad, tapad? Rizst főzni nem is olyan egyszerű, és az sem mindegy, milyen fajtához nyúlunk: a kulcs az éberség!
Elronthatatlan receptek, kezdőknek: így lesz szaftos a sült csirke
Kudarcbiztos módszer másfél óra türelemmel és egy jó vaslábossal vagy nehéz tepsivel.
Elronthatatlan receptek: így főzz krémlevest bármiből!
Főzőiskolát indítottunk azoknak, akik a nulláról kezdenek el főzni. A második epizódban megtanulunk krémlevest főzni.
Elronthatatlan receptek a Telexen, kezdőknek: így süss rántottát!
Indul a Telex főzőiskolája: világosan, egyszerűen leírt receptek, trükkök, technikák, amelyekkel tényleg bárki boldogul: a rántottától a paprikás csirkéig. Hogy kell feltörni egy tojást? Mit jelent...