Főzés

Kipróbáltuk, meg lehet-e főzni háromnapnyi menüt három óra alatt
Pénzt, időt és energiát spórolnak annak a mozgalomnak a hívei, akik előkészítenek vagy megfőznek több fogást pár óra alatt – kipróbáltuk, működik-e.
Feltalálták a lapos tésztát, ami főzéskor pöndörödik meg
Egyszerű ötlet, mégis sok csomagolóanyagot lehet spórolni vele. Föld Anya likes this.
Ha már a bab a jövő étele, akkor játsszunk vele
A jövő főétele nem a hús, hanem a hüvelyesek lesznek, és ez egyáltalán nem rossz hír, ha megnézzük, hogyan készíti ezeket az alapanyagokat a világ, és ezek alapján kezdünk kísérletezni vele.
Bűn az, ha azt teszünk a carbonarába, amit akarunk?
Szabad-e paradicsomot tenni a carbonarába? Az olasz netezők szerint tilos, jóllehet ez a fogás talán nem is az ő találmányuk, ráadásul a világon mindenki leküzdhetetlen ingert érez rá, hogy...
Olyan olcsó lesz ételt rendelni, hogy tíz év múlva lemondhatsz a konyhádról
A robotika és a logisztika annyit fejlődhet, hogy az otthoni főzés és így a konyhák szerepe is visszaszorulhat.
Kövess minket Facebookon is!