Szél Bernadett is a Momentum támogatásával indul az előválasztáson
Bejelentették a korábban várt együttműködést, de Szél mögé várhatóan a többi ellenzéki párt is egységesen felsorakozik majd. A független országgyűlési képviselő 2022-ben Menczer Tamás külügyi...
Hadházy Ákost indítja Zuglóban a Momentum az előválasztáson
A független országgyűlési képviselő indulása okozhat még feszültségeket a jelenleg az MSZP-s Tóth Csaba által képviselt körzetben, és az összefogni készülődő ellenzéki színtéren is.
Szijjártó emberét veti be a Fidesz Szél Bernadett ellen
Menczer Tamás nem cáfolta, hogy a Budaörs-Budakeszi térségét lefedő választókerület jelöltje lesz, sőt azt írta, nem szokott elugrani a feladat elől.
Márki-Zay Péter elindulna Lázár Jánossal szemben egyéniben
17 civil, roma vagy független jelöltet ajánlott a választók figyelmébe a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM), amely minél nyíltabb előválasztási küzdelmet, és valamennyi, tehát a 106 egyéni...
A Momentum jelöltjeként indul az előválasztáson a független Szabó Szabolcs
Várhatóan Szél Bernadett és Hadházy Ákos is a párt jelöltje lesz a 2022-es választási kampányban.
A jobbikos Jakab Péter már bejelentkezett közös miniszterelnök-jelöltnek
De ha kell, mást is tud támogatni. Legkésőbb október 23-án meglesz az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje és mind a 106 jelölt, mondta.
Komoly ellenzéki verseny várható a II. kerületi előválasztáson
Elkezdték bejelenteni az előválasztáson indulókat. A Momentumnak hat budai körzetben lesz saját jelöltje, több olyan kerületben is elindul, ahol legutóbb ellenzéki győzelem született.
Gyurcsány Ferenc: Ha lesz a DK-nak miniszterelnök-jelöltje, az Klára lesz
A Demokratikus Koalíció a 106 egyéni országgyűlési képviselői körzet többségében állít jelöltet az előválasztásra, jelentette be a párt elnöke. A volt kormányfő szerint Dobrev Klára még nem döntött...
A Momentum szeretné, ha 18 év alattiak is szavazhatnának az ellenzéki előválasztásokon
Feltéve, hogy a 2022-es országgyűlési választások idején már nagykorúak, és így szavazóképesek lesznek.
A Momentum petíciót indít a teljes előválasztás megvalósításáért
Fekete-Győr András szerint nemcsak a közös miniszterelnök-jelöltről és az egyéni jelöltekről, hanem a közös listáról is előválasztáson kell dönteni.
Kövess minket Facebookon is!