Maga alá gyűrt egy gyalogost a Cruise önvezető taxija, ezért az egész szolgáltatást leállítják

Az október elején történt kaliforniai baleset áldozatát egy másik, ember által vezetett autó lökte a robottaxi elé, majd az métereken át vonszolta maga alatt.

Kína embargója sarokba szoríthatja az európai villanyautó-gyártókat

A villanymotorokhoz használt mágnesekhez szükséges ritkaföldfémekből már korábban hiány alakult ki, de Kína most újabb csapást mér Európára.

Egy kis Fiatban élhet tovább a benzinmotor, de a Pandából lesz olcsó elektromos verzió is

Van miért reménykednie annak, aki nem szeretne több mint 10 millió forintot fizetni egy villanyautóért, hogy utána folyamatosan töltőoszlopokat keressen.

Poszterautók padlógázon: ilyen vezetni a Ferrari F40-et és a Porsche 959-et

A nyolcvanas évek legkülönlegesebb német és olasz sportautói ma kizárólag magángyűjteményekben és múzeumokban láthatók. Értékük folyamatosan emelkedik, pedig az igazi kaland akkor kezdődik, amikor...

Az égési sérülések mellett környezeti incidensek is előfordulnak a német Tesla-gyárban

A Tesla egyetlen európai gyárában feltűnően sok a súlyos munkabaleset. A dolgozók nagy része jobb munkakörülményeket és több biztonságot követel, de egyelőre csak béremelést kapnak.

A Citroën elérhető árú villanyautója kívül-belül spártai, de már készül a még olcsóbb kivitel

Az új e-C3 egyszerű megoldásai vállalható kompromisszumnak tűnnek, velük sikerült 10 millió forint alá vinni az autó árát, de már készül a még olcsóbb verzió.

A kínai BYD csak tizennyolc éve gyárt autót, megnéztük azt a három modellt, amelyeket...

Akkumulátorokkal kezdte, később buszokkal és egyéb járművekkel folytatta, de a nagy durranás most következik a BYD-nél, amelytől joggal tartanak az európai versenytársak.

Két villanyautó ütközik szemből: túlélhető egy ilyen baleset?

A Mercedes jelenleg legkisebb elektromos hajtású típusát ütköztették össze a legnagyobbal, miután mindkét autót 56 km/óra sebességre gyorsították.

Hamarosan bemutatják a teljesen új Suzuki Swiftet

A Magyarországon is népszerű japán kisautó következő generációját várhatóan háromféle motorváltozatban kínálják majd, és nem tűnik el a Sport-kivitel sem.

A benzines, a dízel, a hibrid vagy a villanyautó jobb választás?

Egy francia, egy német, egy japán, egy dél-koreai és egy kínai kombit hasonlítottunk össze: bár a kiválasztott Kia, MG5, Peugeot, Škoda és Toyota méretei hasonlóak, minőségben, menet közben és...

Kövess minket Facebookon is!