Ótvar Pestis: Ezt egészségesen is végig lehet csinálni, nem csak úgy, hogy lecsúszok

2023-ban rögtön három lemezzel mutatkozott be rapperként, de előtte producerként lefektette Pogány Induló hangzásának alapjait. Az After vendége az év feltörekvőjének választott Ótvar Pestis.

Lázár tesók: Ha már túszul ejtett minket a NER, valahogy mégiscsak túl kell élni

Az Esti Kornél zenekarból ismerős Lázár tesók a Telex After adásában meséltek a kelet-európai közhangulat hatásáról, az alternatív rockzenészek lehetőségeiről Magyarországon, és arról, hogy miért...

30Y: Szerintem ha tudnák, mennyire szeretjük egymást, lefóliáznának minket

A Telex After adásában a 30Y zenekar mesélt arról, hogy miért akadályozza a kultúrát, ha letakarnak festményeket és lefóliáznak könyveket, miért nem mehet le a Petőfi Rádión az egyik új számuk, és...

Manuel korábbi kapcsolatát rajongók üzenetei mérgezték, T. Danny a negatív cikkeket is megnézi...

A Klipszemlén Sajó Dávid beszélgetett Lábas Vikivel, Dzsúdlóval, Manuellel, Fluor Tomival és T. Dannyvel a siker feldolgozásáról, a közösségi média negatív hatásairól és a terápia fontosságáról.

Curtis: Egy igazi gengszter nem fog rappelni

A botrányairól is ismert rapper a Telex After adásában mesélt Majkával való elválásukról, a The Voice-ban betöltött szerepéről és a focis múltjáról.

Ijesztő, hogy velem foglalkoznak. Az elmúlt 30 évben nem szálltak rá így punkzenekarra

Riger János emblematikus alakja a magyar punknak. Az utóbbi időben amiatt támadják, mert többször a Carson Coma közelében tűnt fel. Antirasszizmus, Bede Zsolt és Lemmy is szóba kerül az Afterben.

Szeretnék visszamenni ahhoz a Manuelhez, akinek lopnia kell, akit otthon bántalmaznak

Manuel a magyar mainstream könnyűzene egyik legnépszerűbb arca, aki ByeAlexszel megreformálta a tévés tehetségkutatókat. A Spotify Global listájára is feljutó előadó az After vendége volt.

Ha a szerelemről írok, az nekem nagyon távol van a templomoktól

Kolibri a magyar indie színtér kiemelkedő előadója, aki karrierjének felívelő fázisában másfél évre elutazik Ázsiába, de nem igazán fél a jövőtől. Az út előtti utolsó interjúját a Telex Afternak adta.

Megérte várni Travis Scott visszatérésére?

Öt év után landolt korunk egyik legnépszerűbb rapperének új lemeze, ami sokak szerint máris az év albuma. De mi a Utopia valójában? Grandiózus álcába bújtatott, üres blockbuster, vagy valóban...

Nagyon rossz hozzáállás, hogy aki roma, az játsszon csak roma népzenét

Hegedűs Józsi egy kis Békés megyei faluból indulva készítette el az idei év egyik legjobb énekes-dalszerzői lemezét. A Telex Afterben beszélgettünk magyar-roma kettős identitásról, a cigánysággal...

Kövess minket Facebookon is!