6363: Annyira kúl a hiphop, hogy még a komolyzenészek is ezt tanulják
Sára Gergely projektje, a 6363 egy ideje már zenekarként működik. Ez az átalakulás, a depresszió elkerülése és a fogyasztói társadalom elleni lázadás is szóba került az After új adásában.
Blahalouisina: A popzenészközeg az ego felé tolja az embert
A Telex After legutóbbi adásának vendége a Blahalouisiana zenekar volt, amely nemrég jelentette meg ötödik nagylemezét, a Sötét villámot. Az együttes mesélt a zenei közeggel járó nárcizmusról, és...
Hocuspony: Hajnali kettőkor is szétjátszottuk a tanyát, senki nem szólt ránk
A zajos garázsrockban utazó Hocuspony két alapító tagja, Cina Niccolo és Nyőgér Ádám a hazai gitárzenei színterekről, vidéki klubéletről és a bemutatkozó albumukról is mesélt az Afterben.
Bohemian Betyars: Taylor Swift magángéppel repked, minket meg szelektív gyűjtéssel nyomasztanak
Nem az az élet értelme, hogy mindenáron csak a szekeret hajtsuk – állítja a Bohemian Betyars két tagja. A zenekar antikapitalizmusról és a pedagógusok helyzetéről is beszél az Afterben.
Nem tudok olyan zenekarról, ami bemegy az állami tévébe, és a regnáló rendszert fikázhatja
Az új lemezzel jelentkező Elefánt két tagja, Szendrői Csaba és Horváth Ede a gyász kibeszéletlenségéről, a megvágott köztévés koncertfelvételről és az új SZFE-s felkérésről is beszélt az Afterben.
Szabó Benedek: Nyugat-barátból oroszbaráttá formálták az országot
A Telex After legújabb adásának vendége Szabó Benedek, a Galaxisok frontembere, aki az Ellenszélben című új nagylemezük kormányellenes hangvételéről is mesélt.
Jazzbois: Nem irreális cél, hogy a világ bármelyik városában 300 ember eljöjjön a koncertünkre
A Telex Afterben a Jazzbois a Covid számukra meglepően jótékony hatásairól, a külföldi koncertezésről és a hazai színtérről mesélt.
Moriones: Fura boszorkánynak érzem magam
A magyar TikTok egyik új sztárja, aki magát bohócnak maszkírozva adja elő a saját számait, és az eddigi összes koncertjén telt ház volt. Moriones volt a vendég a Telex Afterben.
Gazsi Rap Show: A jó tanár nem feladatot lát egy gyerekben
Gazsi Rap Show, alias Szőke Gáspár festőművész, tanár és rapper, aki régóta van a zenei pályán, mégis keveset tudni róla. Az After e heti adásában hiphopról, tanításról és az új albumáról is...
Mikee Mykanic: Tele volt a tököm a túl sok 50 Centtel, mást akartunk csinálni
Mikee Mykanic igazi kívülálló a magyar rapszíntéren. A békéscsabai rapper a londoni évei mellett arról is beszél, hogy miért maratonként tekint a karrierjére, és hogy miért jó az, hogy a rap lett az...
Kövess minket Facebookon is!