Melegh Noémi Napsugár

RSS

Ezen a felnőttekre szabott, pszichedelikus játszótéren találunk rá lelkünk igazi nyugalmára

Elmentünk az Ozorára, hogy megfejtsük az Ozora-misztikum titkát: szabadság, emberek, természet, egymás megismerése – a fesztiválozók szerint ez ott a legfontosabb, nem a zene.

Kína brutális rendőrállamának elnyomott arcai

A feltört rendőrségi adatokból álló, kiszivárogtatott Hszincsiangi Rendőrségi Akták olyasmit mutatnak meg Kína vallási és etnikai kisebbségének, az ujguroknak az internálásából, amire a Kínán kívüli világnak korábban sosem volt ilyen szintű rálátása.

Erdei mesevilág, ahol az ukrán nagymama is jól érzi magát

Árnyasan tekergő földutak, porral lepett, fáradt lábszárak, még hazafele is élettel teli emberek – véget ért a Kolorádó, a fővároshoz közeli, mégis eldugott helyen dübörgő fesztivál.

A visszatérő fesztiválszezont már az is széppé teszi, ha bohócok elől futhatsz, és valahogy olcsón megúszod

Fiatal fesztiválozókat követtünk pár napon át a Volton, hogy megnézzük, milyen visszatérni két év kihagyás után a fesztiválszezonba. Nagy siker volt a koncertélmény, de legalább ekkora örömet okozott az is, hogy vízsugarak alatt, dodzsemekben ülve ki lehetett végre újra engedni a gőzt.

Gyerekek a határon, plüssmackók a dóm előtt, katonák a sírban – az ukrajnai háború 31. napja képekben

Koncertet rendeztek a hadirokkantaknak, és megemlékezést a háború kiskorú áldozatainak. Az amerikai elnök Lengyelországba látogat, a szomszédba pedig rakétát lőnek az oroszok. Képekben foglaljuk össze a szombati eseményeket.