Polgárháborús hangulat Hódmezővásárhelyen, nagyjából egyforma politikai erők osztják meg a várost

Lázár szerint Márki-Zay zakkant, a polgármester gyereket nevelő fideszes vásárhelyi leszbikusokról beszél, a város közben szinte hibernációba süllyed.

Szegeden már az utcán is szembejön az óriás ázsiai imádkozó sáska

A klímaváltozás és a globalizáció sodorta a Dél-Alföldre, de egyelőre még nem tudni, hogy hasznos vagy éppen ártalmas.

Hajléktalangyilkosságok a legélhetőbb szegedi lakótelep árnyékában – harminc év után költöznie...

Örvendezik lakosság a hír hallatán, hogy a hajléktalanellátó a város külső részére költözik, az érintetteknek viszont már a gondolattól is honvágya van. Az önkormányzatnál bíznak abban, hogy...

My son called me at six in the morning and told me to pack up and leave – Ukrainian refugees in...

Thirty-one Ukrainian refugees from the area hit hardest in the war have found shelter in Szeged. They are very thankful to the Red Cross and the Hungarian people for all the help they have received.

A fiam hívott reggel hatkor, hogy sürgősen pakoljatok, és induljatok – ukrán menekültek Szegeden

Könnyek között mesélnek, mennyire hálásak a Vöröskeresztnek és a magyar embereknek a Szeged külvárosában elszállásolt, hontalanná vált ukrán menekültek. Szinte mindenkit az ország keleti, a háború...

„Aki kifizeti azt a pénzt, az viheti” – meghallgatta a bíróság az eladott tömörkényi nőt, akinek...

A három és fél millió forintért eladott nő szerint szerelme nem ölt meg senkit, a tárgyaláson mégis rohadt gyilkosoknak nevezte az áldozat édesanyja őt és mostani párját.

Megszavazták két bezárt óvodaépület eladását Szegeden, a Fidesz ingatlanspekulációt emleget

Botka László polgármester azzal indokolta a lépést, hogy egyre kevesebb a gyerek, legalább 400 férőhely állt üresen a városi óvodákban.

Márki-Zay: Kossuth Lajos is kért külföldi segítséget a diktatúra megdöntésére

Kétszázan tüntettek Hódmezővásárhelyen Lázár János és kijelentése ellen. A polgármester is felszólalt, szerinte nem ő az első, aki külföldről kért segítséget ellenfele legyőzéséhez.

Orbán hiába kérte Vučićtól három elfogott koszovói rendőr elengedését

A szerb elnök elutasította a nemzetközi vádakat, melyek szerint a három koszovói albán rendőrt embertelen körülmények között tartanak fogva. Málnaexport, vasúti beruházások és energiabiztonság is...

Balekot csináltak belőlem, otthagytak egy süllyedő hajón, mondta a fantomdiákügy vádlottja

Az egyik volt tanárnő szerint a szegedi alapítványi iskola vezetősége helyezett rájuk nyomást, hogy pedagógusok is beiratkozzanak a felnőttképzéseikre, és így több támogatást vehessenek fel utánuk.

Kövess minket Facebookon is!