Halmai Dávid

RSS

Ingerszegény, nyugodt élet, amire nem mindenki vágyik – ezért hagyják el a Dél-Alföldet a fiatalok?

Egyre kevesebb a fiatal még az olyan nagyvárosokban is, mint Szeged. A várost vagy akár az országot is hátrahagyók azt mondják, Szeged családalapításra tökéletes, de nyugatabbra sokkal jobban pezseg...

Minden ötödik forint rezsire megy Szegeden, Botka szerint nincs mit megköszönniük a kormánynak

Nem sokra lesz elég a kormány rezsitámogatása a városban, ahol a 70 milliárd forintos idei költségvetésből 13 csak a sárga csekkek befizetésére megy majd el.

Bevezetik a vásárhelyi földadót, ami ellen a gazdák, és még Lázár János is szót emelt

Adót vetnek ki a vásárhelyi földtulajdonosokra. A gazdák tiltakoznak, Lázár János kuláküldözést lát, Márki-Zay Péter polgármester szerint viszont az országban ez az egyetlen olyan földadó, amelyet...

Egy éve jár a vásárhelyi tram-train, de ma épp nem igazán tudott elindulni

Tavaly ilyenkor indult be az ország első vasútvillamos-rendszere, ami Szegedet és Hódmezővásárhelyt köti össze. Megnéztük, hogy áll most Lázár János pályafutásának egyik legnagyobb beruházása.

Szegeden a baloldali polgármester és a kormányhoz húzó megyéspüspök együtt gyújtotta meg az első...

„Legfontosabb emberi értékeinkben egyek vagyunk” – ezt mondja Botka László arról, hogy a városban advent vasárnapjain évtizedes hagyomány, hogy elássák a politikai csatabárdot.

Meglepően korrekt árakon dolgozik a szegedi karácsonyi vásár

Pozitívan csalódhat, aki a szegedi adventi vásárba veti magát, az árakon ugyanis kevéssé köszön vissza az egyre erősebb infláció, ami egyébként ott van a mindennapokban.

Kövess minket Facebookon is!