Lakner Zoltán: A nagy kérdés az, hogy a Tisza Párt hány szavazót tud átszippantani a Fidesztől,...

Lakner Zoltán politikai elemző szerint Magyar Péter pártja az EP-választás után megragadhat markáns ellenzéki erőként, a DK dominanciakísérlete nem sikerült, a Fidesz pedig elaltathatta saját...

Ungár Péter: Egy vörös polip uralja most a Városházát

Az LMP társelnöke szerint Vitézy Dávidot nem Karácsony ellen indították, hanem egyszerűen egy nagyon jó jelölt. A céljuk, hogy a pártpolitikusok eltűnjenek a fővárosi cégekből.

Donáth Anna: Deutsch Tamásnak választ kellene adni arra, mi a halált csináltak az elmúlt...

A Momentum elnöke büszke arra, amit az elmúlt időszakban elértek az EP-ben, bármi is legyen a választásokon. Szerinte a Fidesz frakció nélkül két éve nem csinált semmit az EP-ben.

Magyar Péter: 24 százalékon állunk a biztos pártválasztók körében

A Tisza Párt alelnöke szerint a Fidesz lejtmenetben van, a DK-nál már erősebbek, és akár 5-7 helyet is szerezhetnek az EP-választásokon. Szerinte Gulyás Gergely a múltkori kormányinfón megfenyegette...

Nagyon meglepő a magyar kormány álláspontváltása a természet-helyreállítási jogszabály EP-felelőse...

César Luena választási okokat lát amögött, hogy a kormány nem támogatja a rendeletet, de arra számít, hogy majd ismét mögé áll, mivel az EP-ben még a Fidesz is megszavazta.

EU-biztos: A magyar kormányzati szférában sokan nem veszik nagyon komolyan a jogállamiságot

Az Európai Bizottság szociális és foglalkoztatási ügyekért felelős tagja alaposan kivizsgáltatná az igazságüggyel foglalkozó társával Varga Judit hangfelvételét. Nicolas Schmit az európai...

A jobbközép gyengülhet, a radikálisok erősödhetnek az EP-választáson, a zöldeknél sok múlik a...

A Fidesz remélt pártcsaládja lehet a következő EP-választás egyik nagy nyertese a Europe Elects legutóbbi felmérése alapján. A Katargate nem rengette meg a szocialistákat.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.

Kövess minket Facebookon is!