Volkswagen

RSS

Ezek közt a típusok közt van az európai Év Autója díj győztese

A szavazás döntősei közt bőven találunk villanyautókat, előfordulnak kínai típusok is, de meglepetésre a benzines és dízelmotoros konstrukciók sem tűntek el teljesen.

Ez fojtja meg a benzines és dízelmotoros autókat

A károsanyag-kibocsátási előírások betartásához a dízel- és benzinmotorok nélkülözhetetlen megoldása a kipufogógáz-visszavezetés, amelynek egyértelmű hátránya, hogy a motor különböző pontjain...

Jobb választás az olcsó, családi Dacia, mint a furgonszerű Ford és az egyterű Volkswagen?

Három praktikus, benzines családi autót hasonlítottunk össze, amelyeknek nemcsak az árukban van jelentős különbség, de a praktikumukban és a vezethetőségükben is.

Győrben hétszáz ember gyárt elektromos motort mostantól az Audi Q6 e-tronba

A győri Audi 30 éves ünnepségén, kedden indították el az új generációs elektromos motor sorozatgyártását. Egy feltöltéssel már 600 kilométerre képes ez a meghajtás.

Elbábozott benzinmotorhang és sebességváltás, olcsó kínai villanyautók és egy álomszép Mercedes a...

Az ismert autómárkák két korszak határán tipródnak, mert miközben még van vevő a nagy benzines és dízelmotoros kombikra, egyre többen akarnak elektromos autót, abban viszont a Tesla és a kínai...

Bombasiker a világ legolcsóbb villanyautója

Sorra érkeznek az olcsó kínai villanyautók, az ottani kínálat egyik újdonsága valóban gyorsan tölthető. Az itthon még ismeretlen autómárkák ugyanúgy tarolni fognak az európai piacon, mint a...

Nem benzin hajtja Európa legkeresettebb új autóját

Júniusban kevesebb új dízelt adtak el, mint villanyautót és a modellek népszerűségi sorrendje is jól tükrözi: számos országban eredményesen öntik az állami pénzt a zöld átállásba.

Súlyos pénzbüntetést és felfüggesztett börtönbüntetést kapott az Audi volt vezérigazgatója a...

A mérnökök úgy manipulálták a Volkswagen-csoport korabeli dízelmotorjait, hogy azok próbapadon megfeleljenek a környezetvédelmi előírásoknak, a forgalomban viszont súlyosan szennyezték a környezetet.

Dízelbotrány: bűnösnek vallotta magát az Audi volt vezetője

Rupert Stadler beismerte, hogy tudott a motorok manipulációjáról.

A Volkswagen legsikeresebb terméke nem egy autó, hanem egy kolbász

Mármint abból adják el a legtöbbet, az autókon azért több a haszon. A hivatalos neve 199 398 500 A számú alkatrész.

Kövess minket Facebookon is!