Összeeresztették az autóskártyát és a kockapókert, és megcsinálták vele az Év Játékát

Idén jelent meg a Szupercsapat! nevű társas, ami 2023-ban az Év Haladó Játéka lett. Nem kell tőle félni, valójában egy könnyen tanulható, szórakoztató és a szerencsén alapuló játékról van szó – de...

Rajzolt kártyáktól az 50 ezer forintos társasig – megnéztük az első Board Game Expót

Társasverseny, díjátadó, saját fejlesztésű játékok tesztje, rengeteg kipróbálható társas és a szomszéd csarnokból jedik – az első magyar Board Game Expón jártunk a Hungexpón.

Végre jó magyar társasokból is kedvünkre válogathatunk

Be is mutatunk három újdonságot. Új boros játékkal jelentkezett Hajnóczy Soma, karavánszerájba kalauzol Pierrot, és a nemzetközileg is elismert Mindclash Games boszorkánykonyhájába is benézünk.

A Barbie után most a Monopolyról csinál filmet Margot Robbie cége

A projektet már több mint tíz éve lebegtetik, de a Barbie sikere után nem csoda, hogy a LuckyChap marad a játékoknál.

Végre egy egyedi képregény-adaptáció: egy társasjáték

Rejtett mozgás, titkos szervezet, beszervezés, üldözés – a Mind Mgmt az utóbbi idők egyik legkülönlegesebb, sajátos látványvilágú játéka.

Kockázatos ötlet volt Jézusról társast csinálni, de megérte

A Jeruzsálem Anno Dominiben a kereszténység születésénél bábáskodhatunk. A játék bárkinek izgalmas, aki pedig érdeklődik az evangéliumi történet iránt, annak kifejezetten erős élmény lehet.

Számítógép segít újraalkotni több ezer éves társasjátékok rég elveszett szabályait

Több mint ötezer éves táblajátékokat is ismerünk, és csodás véletlenek folytán némelyiknek sikerült megfejteni a szabályait, de vannak olyanok, amelyekről sokáig csak találgatni lehetett. Aztán jött...

A Frostpunk a szó minden értelmében nagy falat, de megéri rászánni az időt

Csak legyen hozzá elég helyünk is! A népszerű videójáték társasjátékos változata olyan, mint egy Wagner-opera: megdolgoztat, de cserébe egészen kivételes élményt nyújt, és kitolja a társasjátékozás...

Ha karácsony, akkor társasjáték – gyerekekkel meg pláne

Gigantikus karácsonyiajándékötlet-inspiráló társasjátékos cikkünk második felvonásában olyan játékokat ajánlunk, amik vagy gyerekeknek, vagy az egész családnak jók.

Ha karácsony, akkor társasjáték!

Gigantikus karácsonyi ötletadó cikkünkben 15 társast mutatunk be, ami jól néz ki a fa alatt, és a közös játék élményét és örömét adja, szóval tökéletes ajándék.

Kövess minket Facebookon is!