Nádori Gergely
Szórakozás
Ide nekem a galaxist is!

Két játék az univerzum meghódításáról – az egyik már most legendás, a másik jó úton halad afelé, hogy az legyen. Twilight Imperium és Sidereal Confluence a Telex társasjáték-ajánlójában azoknak, akik nem sajnálják az időt a társasozásra, és tovább szeretnének lépni a Gazdálkodj okosan! szintjén.

Szórakozás
Még hogy karanténban nem lehet társasozni!

Társasjátékos ajánlataink szilveszteri távbulira járvány idején: online is játszható partijátékok sok, kevés, és nulla pezsgő elfogyasztása utáni állapotokra optimalizálva.

Szórakozás
Ha karácsony, akkor társasjáték

A társasjáték a legjobb ajándék, még ebben az elátkozott 2020-as évben is, amikor igazából csak a közvetlen családunkkal társasozhatunk felhőtlenül. Ajándékötletek a teljesen ingyenes házibarkács-játékoktól a drága, de prémium darabokig.

Szórakozás
Két és fél kártyajáték, ami nem is kártyajáték

Művészeti aukciók és játszótéri bunkerépítés az eheti társasjáték-ajánlóban.

Vélemény
Digitális oktatás újra: a birodalom visszavág

Nyugodtan mondhatjuk, hogy az oktatásirányítás magára hagyta a tanárokat és az igazgatókat, egy pár hét késéssel megjelent linkgyűjteményen túl nem sok segítséget adott nekik. És nem véletlen, hogy a tanulók napi négy-öt képernyő előtt töltött teljesen passzív óra után, ahol még a szünetben sem tudnak a társaikkal szaladgálni, igazi ülő halottak lesznek, menekülnek is a helyzetből.

Szórakozás
Szörnyaprítás és világmegmentés a konyhaasztalon

A Homályrév és Az oroszlán fogai társasjátékok fantasy környezetben játszódó csihipuhi típusúak, amikben együtt kell működnie a játékosoknak.

Szórakozás
A társasjátékok Elvis Presleyje visszatért

A Mariposas az év slágerjátéka, egészen meglepő témában: pillangókat kell benne szaporítani és költöztetni.

Kult
Túl a kockapókeren

A roll and write a társasjátékok világának aktuális slágerműfaja. Kipróbáltunk hármat a stílus legjobbjai közül.

Kult
Világ kisállatai, egyesüljetek!

2018 társasjátékos slágere, a Root, a frissen megjelent digitális verzió miatt jött újra divatba. Egy játékban négy játék!