Galvani híd

RSS

Még nem értük el a fővárosi autózás maximumát

A Közlekedési Múzeum konferenciáján Balogh Samu főpolgármesteri kabinetfőnök és Almássy Kornél elméletileg egy nagy bringavitát folytatott volna, de a Galvani hídtól kezdve az Üllői úti...

Baranyi Krisztina: Nem félek nagy médiazajt keltő eszközöket használni

Elindul a 2024-es önkormányzati választáson is Baranyi Krisztina, ha az ellenzéki pártok nem támogatják, akkor előválasztás lesz. A propagandalapoknak nem válaszoló független ferencvárosi...

Nem támogatják a kormány Galvani-projektjének megépítését az ellenzék dél-budapesti...

A képviselőjelöltek egyetértettek, hogy az autós infrastruktúra fejlesztése helyett a fenntartható közlekedésbe és az úgynevezett 15 perces város koncepciójának megvalósításába kell fektetni a...

A fiatalok kevésbé akarják a Galvani hidat, mint az idősek

Egy friss közvélemény-kutatásból kiderül: van olyan közúti fejlesztés, amit jobban szeretnének a budapestiek, mint új hidat.

Lezártuk a hídvitát, szavazzon, ki győzte meg!

A Telex Hídvita-sorozatában arról vitatkoztak szakemberek, hogy szükség van-e az új Galvani hídra Budapesten. Kell új híd Budapestre? Vagy miért ne legyen?

Vitézy: A hídvita abszurditása

A Galvani híd építését azok támadják, akiknek összhangban van a terveivel, azok kiáltanak ingatlanspekulációt, akik zöld várospolitikát kérnek, írja a BFK vezetője.

Hídvita: miért reménytelen a dugódíj bevezetése?

A motorizációs kor előtt megépített közlekedési rendszerbe és utcahálózatba próbáljuk belezsúfolni napjaink sokszorosára növekedett forgalmát – Molnár László írása a Hídvitában.

Fürjes: A kormánynak esze ágában sincs támogatni a dugódíjat

Karácsony kabinetfőnöke korábban azt írta, hogy kormányzati háttérdokumentumok alapján 400 forintos dugódíjat tervez bevezetni a kormány. Vitézy is cáfol, szerinte ez a főváros hatáskörébe tartozik.

Hídvita: dugódíj nélkül nem hozza a számokat a Galvani híd

Ezért 400 forintos dugódíj bevezetésével tervez a kormány Budapesten, írja lapunknak küldött véleménycikkében a főpolgármester közlekedésfejlesztésért felelős kabinetfőnöke.

Vitézy: Lezárult a Galvani híd úthálózatának pesti nyomvonalára vonatkozó társadalmi egyeztetés

A hat verzió közül két olyan nyomvonal van, amely a válaszok alapján mérlegelés tárgyát képezheti.

Kövess minket Facebookon is!