Dózsa György úti baleset

RSS

M. Richárdnak nincs semmilyen vagyona, és nyolc általános a legmagasabb iskolai végzettsége

Ezt vallotta legalábbis a Dózsa György úti baleset miatt már jogerősen elítélt férfi egy új, vesztegetési ügy vádlottjaként.

M. Richárdot jogerősen három és fél év letöltendő szabadságvesztésre ítélték a Dózsa György úti baleset miatt

A másodfokú bíróság enyhítette az elsőfokú ítéletet. M. Richárd az utolsó szó jogán azt mondta, volt ideje gondolkodni a magánzárkában, szeretne visszailleszkedni a társadalomba. A bíróság szerint M. Richárd megbánása maximálisan őszinte. Az ügy harmadrendű vádlottja 1 év 3 hónap fogházbüntetést kapott, 2 év próbaidőre felfüggesztve. Őt a bíróság előzetes mentesítésben részesítette.

M. Richárd: A médiacirkusznak köszönhetően túl van lihegve ez az egész

A Fővárosi Törvényszéken másodfokon folytatódott a Dózsa György úti baleset ügye. M. Richárdot letartóztatásból, bilincsben vezették elő a tárgyalásra, ahol arról is beszélt, hogy szerinte eltúlzott, hogy gyilkosok és sorozatgyilkosok szintjén, egy magánzárkában kell ülnie, miközben őt gondatlan baleset okozásával vádolják. Jogerős ítélet július 2-án várható.

Bűnismétlés veszélye miatt marad letartóztatásban M. Richárd

A Fővárosi Ítélőtábla fenntartja a Dózsa György úti baleset vádlottja ellen hozott ítéletet.

Kétmillió forintot ajánlott a biztosító az M. Richárd-féle baleset után a 37 éves áldozat kétéves kisfiának

Másik kétmillió forintot kapott volna a férfi felesége. A nő annyira felháborítónak találta az ajánlatot, hogy bíróságra vitte az ügyet. Három éve pereskedik azért, hogy legalább annyit fizessen a biztosító, amennyi M. Richárd Mercedesének értéke volt.

M. Richárd letartóztatását kéri az ügyészség

Első fokon négy év letöltendő fogházbüntetésre ítélték a Dózsa György úti gázolót. A Fővárosi Főügyészség másodfokon súlyosbítaná az ítéletet.

Négy év fogházra ítélték M. Richárdot első fokon

A járművezetéstől végleg eltiltotta a bíróság a Dózsa György úti halálos baleset elsőrendű vádlottját.