Pintér Luca

RSS

Berki Krisztián a telefonját nyomogatva vette tudomásul, hogy mulasztása miatt megint elnapolták a büntetőfékezéses ügy tárgyalását

Az idézést és a vádiratot sem vette át, mert elfelejtette bejelenteni, hogy már nem ott lakik, ahová az iratokat kiküldték. Pedig a bíró még emailen is figyelmeztette, hogy a lakcímváltozást kötelező jeleznie, de az üzenet elkerülte Berki figyelmét.

Katzenbach-gyilkosság: vádalkut kötött az egyik felbujtó, így jutottak el a rendőrök Curtis testvéréhez is

Az ismert rapper testvére és az egykori MTK-labdarúgó megölésével gyanúsított másik férfi sem tett vallomást a letartóztatásukról szóló tárgyaláson. A bíróság négy óra mérlegelés után az ügyben három férfi letartóztatásáról döntött csütörtökön.

Egy esküvő szervezése nem arról szól, hogy majd akkor hívom a vendégeket, amikor meglesz az ötmillió beoltott

A kormány az ötmilliomodik beoltotthoz kötötte a lagzikat, amiket hónapok óta nem lehet megtartani. Korábban arról beszéltek, a május 10-i héten elérhetik ezt a számot, de az oltások beadása az utóbbi időben lelassult. A párok, az esküvőszervezők és a helyszínek is már egy éve tolják maguk előtt a lagzikat, és folyamatosan újabb időpontokat keresnek.

Megkönyörült rajtam a család, és összedobta a pénzt, csak legyek túl rajta, ne szenvedjek tovább!

Egy 38 éves nőnek azért kell 840 ezer forintot fizetnie az endometriózisműtétért, mert az orvosa nem írta alá az új jogviszonyról szóló törvényt, és otthagyta az állami ellátást. Balog Szilviának viszont olyan elviselhetetlen fájdalmai vannak, hogy képtelen várni, és hozzátartozói segítségével előteremtette az összeget, így június 11-én megoperálják. Közben az illetékes minisztériumban is kezdik érezni, lazítani kell az összeférhetetlenségeken. Folyamatosan egyeztetnek az egyetlen olyan civil szervezettel is, amely több mint tíz éve foglalkozik az endometriózisban küzdő nők ügyével.

Végrehajtók foglalták le a lúgos orvos több száz négyzetméteres családi házát

Bene Krisztián az utolsó, még a nevén szereplő nagy értékű ingatlanjától is megszabadult volna, vélhetően azért, ha kártérítést kellene fizetnie áldozatának, ne legyen rá fedezete. Amennyiben a kártérítési ügyben jogerős ítélet születik, és a pervesztes nem fizet, a végrehajtóknak el kell kezdeniük értékesíteni a lefoglalt ingóságokat és ingatlant.

Iványi Gábor is egyetért az ATV bojkottjával

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetőjét felháborítja, hogy a csatorna azért működött együtt a kormánnyal, hogy elhallgattassák a Klubrádiót.

Tanteremfejlesztésekre néhány százmillió forintot, a Groupama Arénára újabb hárommilliárdot csoportosított át a kormány

A 14,7 milliárd forintból felépült stadion fejlesztésére már tavaly decemberben is hárommilliárd forintot különítettek el.

A budapesti rendőrség videójában egy amatőr betörőnek és néhány kukának is fontos szerep jutott

A BRFK világbajnok felvételt hozott nyilvánosságra egy januári betörési és rejtőzködési kísérletről.

Karácsony: A budapestiek 90 százaléka nem akarja a Fudan Egyetemet

Az Opinio Intézet készített nem reprezentatív felmérést, 18–49 év közötti, okostelefonnal rendelkező budapesti lakosokkal.

Az angol írásbelikkel folytatódik az idei érettségi

Az angolérettségire középszinten több mint 48 ezren, emelt szinten pedig több mint 20 ezren jelentkeztek.

Mészáros Lőrincnek nem tetszett, hogy Fekete-Győr András bűnözőnek, strómannak, tolvajnak nevezte, ezért beperelte

A bíróság szerint azonban az ország leggazdagabb embere közszereplő, így többet kell tűrnie. A keresetet elutasították, de a döntés nem jogerős.

Több mint egy évig arra kényszerítette egy szekszárdi férfi az élettársát, hogy másokkal is létesítsen szexuális kapcsolatot

Ezenkívül dolgoztatta és koldulni küldte. Ha a nő nem engedelmeskedett, megverte. A rendőrség őrizetbe vette az 55 éves férfit.

Valószínűleg Gődény György ellen, rémhírterjesztés miatt javasol vádemelést a rendőrség

Az ORFK szóvivője az operatív törzs tájékoztatóján nem nevezte meg a gyanúsítottat, ugyanakkor az MTI az ügyet jól ismerő forrásától megtudta, kiről lehet szó.

170-ből 170 versenysportoló volt abban az edzőteremben, ahol márciusban razziázott a rendőrség

Két hónapja csak azok járhattak edzőteremben, akik versenyszerűen sportoltak. A rendőrség minden igazolást rendben talált.

Szél Bernadett: A Fidesznek nem fontos az endometriózisban szenvedő nők ügye

A kormánypárt képviselői nem jelentek meg azon az ülésen, ahol az új egészségügyi törvény miatt lehetetlen helyzetbe került nők ügyét tárgyalták volna.

A nem érettségiztető pedagógusok második oltása körül is alakul a káosz

Hétfőn több pedagógus is sms-t kapott arról, hogy a koronavírus elleni második, ismétlő védőoltás beadása az oltási kártyán megadott időpontban és az oltóponton lesz. De sokaknak semmilyen dátum és időpont nem szerepel a hivatalos iraton.

A rendőrség szerint senki nem rabolta el Szabó Bálintot

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság megszüntette a szegedi önkormányzati képviselő eltűnése miatt indított nyomozást.

A kórházakat megrohamozták az oltatni akarók, az egészségügyi online rendszer lehalt Orbán bejelentése után

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken reggel közölte, hogy aki Pfizerre regisztrál, ma beoltják. Hosszú sorok állnak a kórházak előtt, tapasztalataink szerint egyelőre összevisszaság van, végül kit is oltanak be és kit nem. Az EESZT a háziorvosoknál is összeomlott, receptet sem tudnak felírni. Az összeomlás a gyógyszertárakat is elérte, néhol nem tudnak gyógyszert kiadni.

Orbán: Aki akar, ma kaphat Pfizert, aztán csak hetek múlva

A kormányfő a péntek reggeli rádióinterjúban bejelentette: holnaptól újabb lazítások lesznek. Tegnap estig 3,934 millió embert oltottak be. Az érettségik után elkezdik oltani a 18 éveseket. a miniszterelnök szerint szamárság, hogy akik kínai vakcinát kaptak, azok nem utazhatnak.

Ma lehetne a Pfizerre időpontot foglalni, de az oldal órák óta lehalt

Pedig ezután hetekig nem lesz elérhető a Pfizer Orbán szerint, mert azt félrerakják a 16-18 évesek oltására.

A lúgos orvos az egész vagyonát kijátszotta volna, hogy megússza a kártérítést

Bene Krisztián áldozata és jogi képviselője már többször jelezték a bíróságnak, hogy úgy látják, a férfi a vagyona kimentésére törekszik. Végül csak azután léptek, hogy Bene Budapest-környéki családi házáról nemrégiben teljesen tehermentesítették.

Gulyás szerint június elejére visszatérhetünk a normális élethez

Pénteken elérhetjük a négymillió beoltottat, ötmillió beoltottnál lehet majd lakodalmakat tartani. A védettségi igazolványok miatt módosítják a Btk.-t. Magyarország kétoldalú szerződéseket fog kötni a védettségi igazolványok elfogadásáról. Kormányinfó.

Gulyás Gergely: Ötmillió beoltott után lehet újra lagzikat tartani

Kövesse velünk percről percre Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő sajtótájékoztatóját!

Az oltást szervező hatóságnak semmilyen adata nincs arról, hogy egy településen hány embert oltottak már be

Ezt a választ adta a Nemzeti Népegészségügyi Központ arra a kérdésre, hány főt oltottak be koronavírus elleni védőoltással a fővárosban és a megyei jogú városokban.

Zuglói gyilkosság: két és fél éves gyerekük előtt szurkálta össze volt feleségét

A nő láthatásra adta volna át volt párjának közös gyermeküket, de vitatkozni kezdtek, és a férfi megkéselte a nőt.

Először vetítették le hanggal a Hableány-hajóbaleset legmegrázóbb felvételét

A videót egy amerikai turista készítette a Viking Sigyn hajóorrából, közvetlenül a baleset előtt.

Terasznyitás: már az sem érdekel, ha még egyszer elkapjuk a vírust

Volt, aki már reggel 9 órakor kiült a teraszra, alig várta, hogy kinyissanak a vendéglátóhelyek. Volt, aki kockázatosnak tartja ezt a nyitást, mégis kiült. Elmentünk az egyik legforgalmasabb budapesti szórakozóhelyre, az Akváriumba, hogy a félévnyi bezártságból kiszabaduló emberekkel beszélgessünk.

Rögtön ellepték a maszk nélküli emberek a teraszokat

Hihetetlen képek országszerte, emberek ülnek maszk nélkül a vendéglátóhelyek teraszain és esznek-isznak. Az utcán azonban továbbra is kötelező viselni a maszkot, és messze még a járvány vége, még ha látványos is a járványügyi korlátozások szombattól érvényes enyhítése.

Megérkezett a legnagyobb kínai vakcinaszállítmány Magyarországra

Szijjártó Péter külügyminiszter azt már korábban jelezte, hogy az április végéig esedékes 400 ezer kínai oltóanyag helyett egymillió érkezik az országba. Szombaton 600 ezer adag vakcinát hoztak Kínából.

Táncoló motoros rendőröket még biztos nem látott, itt a remek alkalom

A BRFK rendőrei is beszálltak a Jerusalema kihívásba. Táncoló rendőrök és rendőrnők a Hősök terén, a várban és az Andrássy úton.