Rovó Attila

RSS

Kósa Lajos beismerte, hogy a Belügyminisztérium vett Pegasus kémszoftvert

A belügy nem kommentálja Kósa kijelentéseit. Pintér Sándor a meghallgatásán sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta, kit figyelnek meg, a jegyzőkönyvet 2050-ig titkosították.

Összefogás, nemzetegyesítés és persze harcos remények a választásokra az ellenzéki beszédek középpontjában

A fideszesek átcsábításától a most születő köztársaságon át a kicsik forradalmáig – az ellenzéki előválasztás öt miniszterelnök-jelöltje mondott beszédet az összellenzéki október 23-i gyűlésen.

És az ön kedvenc megmondóembere kit támogat, Dobrevet vagy Márki-Zayt?

Már persze, ha a kört leszűkítjük az állást foglaló, így értelemszerűen ellenzéki megmondóemberekre. Böngéssze végig a Telex előválasztásos támogatói listáját!

Trumpot, populizmust emlegetve szólítja fel Dobrev Klára Márki-Zayt, hogy ne veszélyeztesse az összefogást

Aki győz az előválasztáson, amögé nemcsak a pártelnököknek, hanem a szavazóiknak is fel kell majd sorakozni, és ez a Fidesz-stílusú lejáratókampánnyal veszélybe kerül, mondta.

Ez a pillanat is eljött: rommá dicsérik Dobrev Klárát a Magyar Nemzetben

Aki a fideszes propagandaüzenetek logikáját felborító Márki-Zay ellen indul csatába, az csak megfelelő ember lehet, nem igaz?

Műholdbizniszbe kezd a NER-közeli 4iG, megveszi az AMOS 3-at is üzemeltető izraeli céget

A magyar fél szemérmesen elhallgatja, de az izraeliek közzétették, hogy 68 millió dolláros, 21 milliárd forintos ügyletről van szó.

Ijesztő tendencia: gyorsuló ütemben ürülnek ki a háziorvosi praxisok, tavaly 107 lett gazdátlan

Az elmúlt években 50-60 körül volt az éves növekedés. Öregszik az orvostársadalom, és nem nagyon van háziorvosi utánpótlás.

Sima egészségügyi mintavevő eszközöket címkézett át PCR-tesztté és adott el online egy banda, a rendőrség elfogta a csalókat

Eddig csaknem száz gyanútlan vásárlót azonosított a rendőrség, keresik a többi átvert embert is. Az okozott kár sokmilliós.

Hollik István sem fog örülni, ha ezt a kamerák előtt elmondott gyurcsányozását most előveszik a Fidesz-pártközpontban

Gyurcsány akkora spíler, hogy csak az ő embere nyerheti az előválasztást, márpedig Márki-Zay nem az, mondta ezt a Fidesz kommunikációs főnöke nem olyan régen. Változnak az idők.

És akkor most nézze meg Gulyás Gergely magabiztos nyilatkozatát arról, hogy egyértelműen Karácsony az előválasztás előre megírt győztese

A showműsor előre koreografált forgatókönyv szerint zajlik, és Karácsony lesz az ellenzék közös jelöltje, ezt mindenki tudja, aki jól értesült, mondta a Kormányinfón bő egy hete.

Dobrev: Zavarosnak érzem Karácsonyék ötletét, nem lehet menet közben kitalálni, hogy tandemben indulnak

Hogy a Jobbik nem támogatja egyértelműen őt, arra az ATV-ben azt mondta, nem csalódás, mert Jakabbal és a Jobbikkal ugyanúgy volt megállapodásuk, mint más pártokkal,

Karácsony: Márki-Zay lenne a jobbkezem, de lenne balkezem is, akár Dobrev Klára

A politikus az ATV-ben azt is mondta, mire az emberek a szavazásig eljutnak, addigra tudni fogják, ki a miniszterelnök-jelölt, ő, vagy Márki-Zay. Azt is mondta, hogy megállapodtak a hódmezővásárhelyi politikussal: Hadházy lenne az elszámoltatási kormányfelelős.

Szó szerint magunkra gyújtjuk a bolygót egy kis pénzért

Minden évre jut pár borzalmas méretű erdőtűz, akár Európáról, akár Amazóniáról vagy épp Indiáról van szó. Ennek egyes esetekben nem csak a globális felmelegedés az oka, sőt: egyszerűen jó üzlet erdőt égetni. Nem csoda, hogy például az olasz maffia is a nagy gyújtogatók között van – ők macskákkal intézik a piszkos ügyet.

Ki az a titokzatos Tóth Csaba, aki az ellenzéki előválasztás legnagyobb balhéját okozza?

Soha nem hallott róla, aztán egyszer csak azt látta, hogy összevesznek a pártok azon, hogy korrupt-e, vagy sem? Létezik, hogy egy zuglói MSZP-s úgy tegye rá a kezét a helyi közpénzekre, hogy nem MSZP-s a polgármester? Hogy jön ide Zuschlag, Szabó Bálint és a Fidesz? És miért támogatja őt Karácsony, ha amúgy rosszakat mond róla? Gyorstalpaló.

Részegen támolyogva balhézott a buszon, 3 év 8 hónap letöltendő fegyházat kapott érte

A sofőr közfeladatot ellátó személynek minősül, a tettes pedig visszaeső volt.

Végre kihasználhatta kosarasmúltját Varga Judit, tanítani való lefordulással rázta le az RTL riporterét és kameráját

Adott-e engedélyt újságírók megfigyelésére, szólt a riporter kérdése.

Lakóparknak alkalmas területként hirdetik eladásra a balatongyöröki, vízparti golfpályát

A helyiek a látványt elcsúfító, a települést megterhelő beruházástól tartanak. A polgármester szerint nincs szó erről, de épületek valóban épülhetnének.

Elkaptak a rendőrök az Andrássy úti luxusóraszalon hét évvel ezelőtti brutális kirablói közül kettőt

110 milliós zsákmánnyal távoztak három ember durva összeverése után. Oroszok a gyanúsítottak, két embert még keresnek.

A tálibok fel akarnak szólalni az ENSZ-közgyűlésen

A törökök bejelentették, hogy aláírják a párizsi klímavédelmi egyezményt, Bolsonaro pedig a sajátos járványkezelési intézkedéseit védte.

A Xiaomi telefonokon távolról aktiválható a funkció, amivel letiltják a „free Tibet” és hasonló keresőszavakat, állítja Litvánia

Emellett a Xiaomi telefonja egy szingapúri szerverre továbbítja a titkosított adatforgalmi adatokat. A litván védelmi minisztérium azt javasolja, hogy senki ne vegyen kínai mobiltelefont, a meglévő készülékét pedig dobja ki.

Letért a sínről a 6-os villamos egy karambol miatt, és teljesen keresztbe állt a Karinthy Frigyes út elején

Egy autóval ütközött, azért siklott ki. Egy ember megsérült. A 6-os villamosok módosított útvonalon közlekednek, nem érintik a Budafoki út / Karinthy Frigyes út és a Móricz Zsigmond körtér megállót.

Mondok egy mesét, gyermekem: fogatlan, koszos, buta cigányokhoz kerülsz, ha nem fogadsz szót

Olyan jól indult pár éve a kis bárgyú dalokkal és mesékkel, mostanra viszont ostoba és rasszista lett a legnagyobb magyar youtube-os mesecsatorna, a KerekMese. Autizmus, bullying, tanár-diák viszonyok: úgy látszik, nem való mindenkinek a bonyolultabb témákat is tárgyaló mesék írása. Vélemény.

Fekete, fehér, arany – Ferenc pápa budapesti látogatása képekben

A pápa reggel 8 körül érkezett, találkozott politikusokkal, egyházi vezetőkkel, végiggurult az Andrássy úton, majd misézett. Kora délután utazott tovább. A nap képeiből válogattunk.

Az „erdőben szeretkeznénk” sor helyett „erdőben ölelkeznénk”-kel énekelte a dalát a Hősök terei fellépésén Tóth Gabi

Nem jött volna ki a szótagszám azzal, hogy „Házasságkötés után, gyereknemzés céljából erdőben szeretkeznénk”

Nézze meg, hogyan találkozott Ferenc pápa Orbán Viktorral és Áder Jánossal!

Öt képet adtak ki a találkozóról.

Az ikonikus fotóktól a konteókon át a magyar gyerekekig – a 20 éve történt 9/11 utóélete

Az évforduló napján utánajártunk, hogy a tragédia után mi történt a gazdaságban, mi lett a fotókon szereplő emberek sorsa, élnek-e még az összeesküvés-elméletek a „belsős munkáról”, illetve mire emlékeznek azok a fiatalok, akik a merénylet napján gyerekek voltak. Itt megtalálja az összes évfordulós cikkünket, egyben.