Valaki megpróbálta ellopni Szczecin városának fő látványosságát, egy dagadt macskát

2023. március 30. – 13:47

Másolás

Vágólapra másolva

A hatéves, enyhén pufók, fekete-fehér Gacek Cica, azaz lengyelül Kot Gacek óriási sztár, mondhatni celebmacska, egy látványosság a lengyelországi Szczecin városában, olyannyira, hogy a Google térképén is rajta van, nem is akárhogy, 3200-an értékelték, 5,0-ás átlaggal.

Gacek akkora sztár, hogy a helyi boltok az arcképével díszített tárgyakat árulnak.

Forrás: Google Maps
Forrás: Google Maps

A cicát a Daily Mail brit bulvárlap cikke szerint a napokban

megpróbálta ellopni valaki,

de Gacek bement egy autó alá, a rá szemet vető nő pedig beült egy taxiba a sikertelen kísérlet után.

Az esetről a macska gondozói számoltak be kedden: „Egy bizonyos teremtmény március 20-án, kicsivel reggel 7 után úgy döntött, hogy megpróbálja ellopni Gaceket. Természetesen nem jött össze. Gacek elfutott, és elrejtőzött egy autó alatt. A macskarabló is megijedt, az egészet egy megbízható ember látta a környékről. A rablási kísérlet ezután befejeződött. Nyomatékosan nem ajánljuk, hogy valaki ilyesmivel próbálkozzon. Gaceket kamerák és az emberbarátai figyelik, szóval reméljük, senkinek nem lesz többé ilyen hülye ötlete”.

Mint a posztból is kiderül, a tolvajjelöltről fotó is készült, amit azóta a közösségi médiában köröztetnek a helyiek, egyelőre kitakart arccal. Egy kommentelő megkérdezte, hogy miért nem mutatják az arcát, mire azt felelték a „gazdák”, hogy el akarják kerülni a problémákat, de „ha kell, megvan minden”.

Forrás: Google Maps
Forrás: Google Maps
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!