Az emberek ne a tömegközlekedést hagyják ott az e-rollerekért, hanem az autót
Szexi lett a mikromobilitás, csak szabályozni kellene, hangzott el Boros Lajos, az Szegedi Tudományegyetem kutatójának előadásán.
„Kell egy bérlet, ami jó erre is, kitalálod holnapig?” – Lázár Jánossal indult az első szabadkai...
A Szeged és Szabadka közötti 45 kilométeres utat másfél óra alatt teszi meg az öreg orosz vonat. A gyorsabb menetidőre és a modern villamos motorvonatokra éveket kell még várni.
Bod Péter Ákos: Ez az infláció már magyar sajátosság
A volt jegybankelnök szerint Magyarország helyzete más, mint a többi európai országé. Kétséges, hogy gyorsan javulni fog a helyzet.
„Mi vagyunk az egyetlen generáció, akiket nemcsak a szülei, hanem a gyerekei is lebasznak”
Steigervald Krisztián generációkutató szerint a generációs különbségek nem jók vagy rosszak. A mai gyerekek például nem hibáztathatók a türelmetlenségükért, hiszen egy hipergyors világba születnek...
Fesztivált rendezett, és újraindulásán gondolkodik a 270 milliós csalással vádolt Joób Márton...
Újszegedi Vidám Napok címmel szervezett rendezvényt választókörzetében a képviselő, akit Botka László összefogásából már kizártak, de ez sem vette el a kedvét a politikai pályától.
A szegedi Fidesz megfőzte a halászlét, és most egy lelkes, új vezetőt keres magának
Pár nappal a szegedi Fidesz-elnök lemondása után halászléfőző fesztiválra gyűltek össze a párt helyi tagjai a Tisza partján. Itt kérdeztük őket, milyen jövőt látnak a szegedi Fidesznek.
Kisiklott egy villamos Szegeden, pótlóbusz tolta le a sínekről
A közös tömegközlekedési sávra akart felhajtani egy trolipótló, vezetője valószínűleg nem vette észre a villamost. Sérültekről nem tudni.
Éjfél előtt kezdődött a mészárlás Szerbiában, a gyilkos három faluban lőtt válogatás nélkül az...
A nyolc fiatal halálával járó újabb szerbiai lövöldözés elkövetőjét Dubonában problémás embernek ismerték, volt, hogy a 21 éves férfit Adolf Hitlert ábrázoló pólóban látták a faluban. Apja délszláv...
„A legjobb barátom lánytestvére meghalt, fejbe lőtte” – helyszíni riport az iskolai tragédia után...
A szerb főváros egyik legjobb iskolájában történt a szerda délelőtti tragédia. A helyszínen találkoztunk olyan szülővel, akinek a lánya öt barátját veszítette el. A szerb kormány háromnapos gyászt...
„Hivatástudatból nem lehet megélni” – az óvodapedagógia helyzete miatt tüntettek Szegeden
Hét pontban szedték össze követeléseiket a szegedi óvodapedagógusok, akik kevesebb adminisztrációs terhet és nagyobb társadalmi megbecsülést is szeretnének.
Kövess minket Facebookon is!