Készítsünk forradalmi, fermentált szénsavas üdítőket házilag!
Csak gyümölcs, víz, idő, és bumm: lesz egy csomó buborékunk, amit mi magunk erjesztettünk, alig van benne cukor, de tele van probiotikummal, le is hűt, és fel is ébreszt.
Krumplis pestó? Az olaszok azt tesznek a pestós tésztájukba, amit csak akarnak
Valóban olyan szigorúak a pestókészítés szabályai? Igen, nagyon, és nem, egyáltalán nem azok. Házi pestókészítés és krumplis-babos alvariációk.
Egzotikus alapanyagokból, mindenmentes ételek – kipróbáltuk Hosszú Katinka éttermét
A világ minden tájáról származó, egzotikus alapanyagokból készült, mindenmentes, egészséges ételeket kínál az úszónő étterme a belvárosban, a superfood jegyében. Dietetikai és fenntarthatósági...
A tökfőzelékrecept, ami kigyógyítja a trutymós traumákat
Mennyire nehéz szembenéznünk a félelmeinkkel, hogy megismerhessük ennek a meghurcolt ételnek az izgalmas, csodálatos változatát?
Mi köze a leghíresebb magyar szakácskönyvnek Örkény Istvánhoz és a román királyhoz?
Egyáltalán ki volt Horváth Ilona, akinek a szakácskönyve sok több millió példányban kelt el, és évtizedek óta szinte kötelező jelleggel ott van minden magyar család konyhájában?
Ne dobd ki a megfáradt zöldséget! Még ezerféle étel lehet belőle
Fonnyadt répákra és szomorú káposztákra is várhat fényesebb jövő a kukánál: levesek, tócsnik, rizsek, curryk és még sok mentő ötlet. Mindet kipróbáltuk, mindet megkóstoltuk, néha jól meglepődtünk.
Nyáron tonikkal a legjobb a kávé, de hogyan lesz kétrétegű és a legfinomabb?
Kedvenc jegeskávénk buborékos és bonyolultan keserű. Szakértő segítségével fejtettük meg, hogyan készül a szép és harmonikus espresso tonic.
Miközben eszünk, elmagyarázzák, milyen a valódi, egyszerű kínai konyha
Nincs sok köze a megszokott büfék kínálatához annak, amit Ji és Mása sok történettel, magyarázattal körítve mutat meg a Zhu & Co vacsoráján. Így a hal, a rák és a csiga sem furcsa.
Sütve, saját levelével, vagy ropogósan is bele lehet szeretni a karalábéba
Méltatlanul levegőnek nézett zöldség, aminek sokkal nagyobb megbecsülés járna. Nem beszélve a leveleiről, amik szépek és finomak is, csak ügyesen kell enni.
Gianniék étterme otthagyja az Oxygen Wellness alsó szintjét
Egy évig működött csak a Terra Restaurant.
Kövess minket Facebookon is!