Szakács

RSS

Nem fizeti meg valami jól a szakácsait Salt Bae, a mémmé vált sószóró sztárséf

Londoni éttermében 260 ezer forintba kerül egy jobb steak, de a jelek szerint a dolgozók nem részesülnek kiemelkedően az extra magas bevételekből.

Kijött egy, a vendéglátósok 90 százalékának betarthatatlan új szabály, az ITM módosítást ígér

Megjelent egy teljesen irreális új rendelet, ami szerint a hideg-meleg ételek és italok, valamint cukrászati termékek készítését mostantól kizárólag szakképesítéssel rendelkező személy végezheti. Miután cikkünk megjelent, az ITM közölte: módosítják az új szabályt.

Az egymillió forintos balatoni vendéglátós-fizetések legendája

Álomfizetések, amikből egy nyár alatt össze lehet szedni a holtszezonra is kitartó pénzt? Vagy épp ellenkezőleg, iszonyú mennyiségű meló, ami órabérben már nem is mutat annyira jól? Hogy hatott a büfékre a járvány, ami miatt rengeteg alkalmazott nyergelt át valami kiszámíthatóbb állásra? Nagyot drágult-e a lángos, ha azt vesszük, hogy a tejföl és az olaj ára is 30-40 százalékkal emelkedett? Bejártuk a balatoni büféket, vállalkozókkal és dolgozókkal beszélgettünk, hogy bemutassuk ezt a zárt, mítoszokkal övezett világot.

Rendőröket fenyegetett elkeseredésében egy zalai szakács, aki a lezárások miatt nem tud Ausztriában dolgozni

Kiderült, hogy nincs is fegyvere, ezért az esetét nem is kezelték bűncselekményként.

Koronavírusos diákok miatt zárták be a felcsúti középiskolát, ahol másnap szakácsversenyt rendeztek

Az I. Magyar Gasztronómia napja nevű rendezvény előtt fertőtlenítették az iskolát.