Succession

RSS

Még a gonosz melegeknek is járt a köszönet az Emmy-gálán

A legrangosabb tévés díjkiosztót az Utódlás, A mackó és a Balhé uralta. Kieran Culkin még feleségét is meglepte, Jennifer Coolidge A Fehér Lótusz mémjével viccelődött, Elton Johnnak pedig összejött...

Megérte teljesen felforgatni a Golden Globe-ot

Az Oppenheimer aratott a Oscar előszobájának tekintett filmes gálán, de a Barbie sem maradt Arany Glóbusz díj nélkül, és a Szegény párák is nagyot tarolt. A sorozatok között A mackó és az Utódlás...

Így ért véget a most futó legjobb sorozat

Az Utódlás bevégeztetett, a Roy család folytatásos teleregénye nincs többé, nem kell feszülni mocskosul gazdag emberek még mocskosabb kavarásain. Csak még egyszer, utoljára.

A legnagyobb surmóság alatt is ott egy ember, aki óriásit tud bukni

Egy rész van hátra az Utódlásból, ami megmutatta, hogy mit ér benne az a karakter, akit a legnehezebb szeretni, és mégis együtt lehet vele érezni.

Amikor a kitalált elnökválasztás idegtépőbb az igazinál

Az Utódlás világában sosincs akkora győzelem, amit a Holdról is lehet látni. Hátba szúrások, hazugságok és a legrosszabbkor szembe dörzsölt vaszabi az évad eddigi leghosszabb részében.

Ilyen házastársi vitát sem lehet gyakran látni a tévében

Az Utódlás érkezik a kaotikus finisbe, évek óta hordozott sérelmek, megcsalások, árulások jönnek a felszínre, amiből csak újabb hátbaszúrások lesznek.

Ezek még az örök életet is beígérik, csak hogy ne kelljen becsicskulni

Az Utódlás egyre nagyobb lépésekben halad a befejezés felé, aminek vagy óriási csőd, vagy tömeges idegösszeroppanás, esetleg valami isteni csoda lesz a vége.

Kötéltánc egy borotvaélen, amit az Utódlásban művelnek

A végén egy hatalmas zuhanással. Attól még, hogy valaki főfejes lesz, nem biztos, hogy alkalmas is rá. Kibeszélő a sorozat ötödik részéről.

A megdöbbentő harmadik rész után is még tud hova menni az utóbbi évek legjobb sorozata

Az Utódlásban is az számít, hogy mi szerepel a papíron, minek van nyoma. De mi van, ha az nem egyértelmű?

Ettől a fordulattól szó szerint eldobtam az agyamat

A cikk brutális spoilert tartalmaz, csak az olvassa tovább, akit nem zavar, ha értesül az Utódlás című sorozat parádés fordulatáról.

Kövess minket Facebookon is!