Senyei György

RSS

Kisebb bossfight alakult ki a NER két bírósági irányítója között

Hat, frissen vásárolt Škoda Superb is szóba került Varga Zs. András, a Kúria elnöke és Senyei György, az Országos Bírói Hivatal elnöke között.

A DK közérdekű adatigényléssel kéri ki az Országos Bírósági Hivatal titkosított vizsgálati anyagát...

A belső, bírósági igazgatási vizsgálat azután indult, hogy kiderült, a végrehajtói kar elnöke ki akart rúgatni egy bírót. Az eredményét viszont június óta nem tudni.

Perrel fenyegette az Országos Bírósági Hivatal a Telexet, ha nyilvánosságra hozzuk az elnökük és...

Pedig a Kúria elnökén gúnyolódva Senyei György még azt mondta: mi a faszom az, hogy egy újságtól követelem, hogy ne írjon híreket?

Schadl György: Ne bassza már meg a jó ég, hogy egy Telex-cikkre reagáljon a Kúria elnöke!

Egy hangfelvétel szerint Schadl György az Országos Bírósági Hivatal elnökével gúnyolódott a Kúria Telexszel keménykedő elnökén, és hozzátette: helyre sem lehetne igazítani a Telex cikkét, mert ami...

Országos Bírói Tanács: Amikor a szóvivőnket támadják, a teljes magyar bírói társadalmat próbálják...

A kérdéses vezetői kinevezések, az elburjánzó bírói kirendelések vagy a legnagyobb magyar bíróság elnökének érintettsége a Völner–Schadl-ügyben, illetve az idevágó vizsgálat titkosítása is a szakmai...

Majdnem részt vehetett egy bíró egy pódiumbeszélgetésen a lengyel jogállamiság leépítéséről, de...

Kicsit célozgattak rá az Országos Bírói Tanács ülésén, hogy ez politizálás lenne, meg talán nem is olyan fontos, a testület aztán le is szavazta a támogató előterjesztést.

Jogerős bírósági ítéletet támadott meg a bírósági hivatal elnöke

Kúriai felülvizsgálati kérelmet nyújtott be Handó Tünde utódja egy, a Handó kinevezési gyakorlatát érintő, elmarasztaló ítélet nyomán.

Amnesty: Továbbra is dermesztő légkör uralkodik a magyar bíróságokon

A civil jogvédő szervezet friss jelentése a bírói függetlenség védelmében szükséges törvénymódosításokat sürget, de az Országos Bírósági Hivatal (OBH) új elnökét is figyelmezteti: Handó Tünde...

Polt Péter szerint nem minden korrupció, amit annak éreznek

A legfőbb ügyész arról is beszélt a parlamentben, hogy évek óta csökken a regisztrált bűncselekmények száma, és rekordmagas volt a váderedményesség tavaly.

Kövess minket Facebookon is!