Egy kis zsírtól minden jobb lesz – karácsonyi zsírmaradékokból szilveszteri borkorcsolyák
Az omlós tészta rétegesebb, a krumpli ropogósabb, a pástétomok elegánsabbak lesznek tőle, a szilvalekvár pedig egyenesen imádja a kacsazsírt. Segítő zsírok szilveszter elé és közben.
Fact-check: Valóban a sajt a legtöbbet lopott élelmiszer a világon?
A városi legenda szerint igen, sőt, van olyan cég is, amely ezzel a szlogennel reklámozza a gouda sajtjait. Utánanéztünk, tényleg a sajt-e a kedvence a bolti tolvajoknak, és ha nem, honnan eredhet a...
A sajtérlelés legkorábbi bizonyítéka lehet Európában egy 2700 éves kaki, amiben kéksajtot és sört...
Megfelelő hőmérséklet és magas sótartalom volt a bányában, ezért jó állapotban maradt meg az ürülék.
Borokon, sajtokon, töményeken veszekszik a fél világ
Bordói, portói, tokaji, camembert vagy rokfort – rengeteg élelmiszeripari termék azonosult a köznyelvben is egy-egy földrajzi egységgel, tájjal, településsel. Az unió igyekszik egy komoly...
Bezár a zalaegerszegi sajtgyár, 83 dolgozó munkája szűnik meg
A városban 70 év után véget ér a tejfeldolgozás.
VIDEÓ: Lehet sajtszökőkutat csinálni egy csokiszökőkútból?
Egy youtuber megpróbálta valóra váltani a sajtimádók álmát.
Az Európai Unió megakadályozta a húsmentes ételek diszkriminációját
A jövőben is lehet steaknek vagy kolbásznak hívni olyan ételt, amelyben nincs hús.
Kövess minket Facebookon is!