Börtönbe kerül a bántalmazó férj, akinek esküvőjén felbukkant a netet megőrjítő ruha
Feleségét súlyosan bántalmazta Keir Johnston, ezért egy skóciai bíróság bűnösnek mondta ki.
A Shein gyerekruháiban is találtak mérgező anyagokat
A vizsgálat több kínai e-kereskedelmi óriást is érint, az eddig átvizsgált termékek közel fele tartalmazott mérgező anyagokat, az egyikben 428-szor több a káros anyag a megengedettnél.
Csődöt jelentett az Esprit európai üzletága
Négy éven belül ez a második fizetésképtelenségi eljárás, a koronavírus-járvány idején száz üzletet kellett bezárniuk.
Bemutatták a ruhákat, amikben a magyar sportolók bevonulnak a párizsi olimpiára
A felvonuló ruhákban a nőknél a zöld dominál, a férfiak zakójában pedig a kék a francia zászlóból, hogy a vendéglátóknak is kedveskedjünk.
Dollármilliárdok vannak a használt ruhákban, a Vinted le is tarolta az európai piacot
A litván startup olyan népszerű itthon is, hogy legutóbbi akciója túlterhelte a Foxpost rendszerét. A cég tavaly lett először nyereséges, de máris hétmilliárd forintnak megfelelő profitot hozott...
Olcsón vetted a pólódat? Ez igazából nagyon szomorú
Az EU-ban az egy főre jutó átlagos textilfogyasztás évente 400 négyzetméter földet, 9 köbméter vizet és 391 kg alapanyagot igényel. Pedig az egyszeri vásárló is tudna ez ellen tenni.
Miért lehet még mindig új ruhákat kapni egy pizza árából?
Az elmúlt évek durva általános áremelkedésének ellenére meglepően olcsók maradtak a ruhák. Az ok nem annyira vidám: főként a fast fashionnel és az ultra fast fashionnel járó környezetszennyezés és a...
Poliészter ruhát hordani nagyjából annyira természetes, mint műfűvel borítani a kertünket
Ruhatenger szennyezi a Földet. Ebben is, ahogy a magyar divatiparban, csak pár dolognak kellene megváltoznia ahhoz, hogy jobbra forduljanak a dolgok, azoknak viszont azonnal.
570 ezres kabátokat varrnak, minimálbéren élnek
„Az ujjpercek elhasználódnak, ez elég jellemző a varrónőkre. Egészen addig fáj, ameddig a vége meg nem görbül.” Sok magyar varrónő mindennap több olyan ruhát készít, amelyből élete során egyet sem...
Kína betiltaná a nemzeti érzelmeket sértő ruhák viselését
Az nem derül ki a tervezetből, hogy pontosan mit nem lenne szabad hordani, amit többen aggasztónak is találnak az országban.
Kövess minket Facebookon is!