A Mi Hazánk vidéken erősödött, de Budapesten még mindig láthatatlan

Toroczkai Lászlóék pártja a választások egyik győztese. Lett EP-képviselőjük, vidéken pedig a Fidesz után rájuk szavaztak a legtöbben. Legalábbis részben azért, mert Magyar Péterék az utolsó...

Mit nyert, mit veszített a Fidesz és az ellenzék? – hét ábrán az EP- és önkormányzati választás...

Két év alatt rengeteg Fidesz-szavazó tűnt el, Orbánék elvesztettek 2 EP-mandátumot, a vasárnap voksolók 55 százaléka a kormánypárt ellen szavazott. Magyar Péter olyan eredményt ért el, amire más...

Menczer: Magyar Péter egy jellemtelen vesztes

A választások eredményeit értékelték a parlamentben. A földindulásszerű átalakulásban mindenki talált valamit, aminek örülhet.

Heteken belül eldőlhet, hol köt ki a Tisza, a Fidesz és a Mi Hazánk az EP-ben

Összeszedtük, miről fognak szólni a következő hetek az új Európai Parlament megválasztása után.

Veszélybe kerülhetett a Mi Hazánk új EP-frakcióról szóló terve

Nem vették be az Alternatíva Németországért delegációjába a listavezetőjét, akivel a Mi Hazánk új frakcióról egyeztetett, ráadásul szerinte a többiek visszalépnének a régi frakciójukba.

Ők 21-en jutottak be Magyarországról az Európai Parlamentbe

11 fideszes, 7 tiszás, 2 DK-s és 1 mi hazánkos képviselő lesz a már 720 fős EP-ben.

Narancsba borultak a vármegyék

Nagyjából 50 százalékos feldolgozottság alapján mindenhol jól teljesítettek a kormánypártok, és a Mi Hazánk is sok szavazatot húzott be.

Átszabhatják az uniós erőviszonyokat az EP-választások, de vannak bőven kérdőjelek

Aligha dönti be az EU-t a radikálisabb jobboldali pártok várható erősödése, de akadozóbb jogalkotást vagy szorosabb középpárti együttműködést hozhat.

A Fidesz nyert, de a Tisza Párt örülhet a legjobban

A vasárnapi élő választási műsorunkban bemutattuk a részvételi adatokat, kapcsoltuk a pártok fővárosi és vidéki rendezvényeit, és felidéztük a kampány legfontosabb pillanatait. A stúdióban...

Mi volt ez a kampány?

Korábban elképzelhetetlen események sorozata zajlott le az elmúlt hónapokban a magyar közéletben. Videóban foglaltuk össze a legfontosabbakat.

Kövess minket Facebookon is!