Kiállítás

RSS

Százötven méter magas felhőkarcoló a Deák téren, dupla toronyház az Astorián – akár így is...

A Sosemvolt Budapest kiállítás a főváros soha el nem készülő épületeinek terveiből merített. Már száz éve is felhőkarcolókról álmodoztak az építészek, Kelenföldre futurikus pályaudvart álmodtak, a...

Dúró L. Simonnak: A versei alapján lehetett tudni, hogy az aberrációhoz vonzódik

Velős posztban szólt vissza a Mi Hazánk képviselője L. Simon Lászlónak az LMBTQ-propagandával vádolt World Press Photo kiállítás ügyében.

Meglepte a World Press Photo fejét, hogy korlátozták a belépést a budapesti kiállításra

Joumana El Zein Khourty arra kér mindenkit, hogy nézze végig a szervezet honlapján a fotósorozatot, és vonja le a saját következtéseit.

Amíg a Föld kerek, mindig lesznek makerek

A római Maker Faire-en jártunk, ami a sufnituning Mekkája, szívcsakrája és legnagyobb fesztiválja. Vicces és komoly találmányok, házilag épített szerkezetek kifulladásig.

Mivel gurult Tóth Irénke?

A kerékpározásról szól a Közlekedési Múzeum új időszaki kiállítása, amely a bringa 200 éves történetét öleli fel. Több mint száz kiállított biciklin követhetjük végig az eszköz fejlődését, láthatjuk...

Kellékeket loptak el Yoko Ono exének kiállításáról, a Magyar Nemzeti Múzeumból

A Havadtőy Sámuel képeihez kirakott hat rakliból három is eltűnt.

Petőfi (utcák) népe, hej!

Közel 2800 Petőfi Sándorról elnevezett közterület található az országban, a Pictorial Collective tagjai pedig 270 településen készítettek fotókat az ott élőkről, Csanytelektől Tiszaugig.

Újra önálló kiállítása lesz Banksynek

A grafikus sohasem fedte fel kilétét, és még egyszer sem adott személyesen interjút, de úgy vélik, az ötvenes éveiben járhat.

Kínai agyagkatonák érkeztek Szegedre

A Móra Ferenc Múzeumban a hét végén nyílik meg a kétezer éve elhunyt első kínai császár síremlékét őrző szobrok kiállítása. Nyártól a Sanghaji Múzeum kincseiből érkező válogatás is látható.

Kigyúrt Zámbó Jimmy a budapesti Madame Tussauds sztárja

A sztársimogatással kombinált szelfimúzeumban szobrot kapott Puskás Ferenc, Palvin Barbara és Donald Trump is, a magyar történelem nagyjairól nem is beszélve.

Kövess minket Facebookon is!