Edzőterem

RSS

Ha a tömegközlekedésen újra kötelező lesz a maszk, akkor a boltokban miért nem?

Kemenesi Gábor virológus szerint a kérdésnek olyan sok összetevője van, hogy nagyon nehéz általános szabályokat hozni, de a kötelező maszkviselés a tömegközlekedésen nagyon jó kezdés.

Vidáman dodzsemező és körhintázó tálib harcosokról készült videók terjednek az interneten

A videók éles kontrasztban állnak azokkal a felvételekkel, melyeken a tálibok elől menekülő afgánok ezrei próbáltak felkapaszkodni a kabuli repülőtérről felszálló utolsó repülőgépekre.

Korlátozzák az edzőtermekben hallgatható zene tempóját Dél-Koreában, mert berobbant a vírus

Van, aki nem érti, hogy az edzőtermek hogy tartathatnák be az új előírást, hiszen sokan saját maguk gondoskodnak zenéről az edzésükhöz.

Ha nem lesz több vendég, a gyúrótermek harmada a csőd szélére kerülhet

Már egy hónapja újranyitottak a konditermek, de az emberek nagy része nem tért vissza. Sokan napijegyeket vásárolnak, a havi- és az éves bérletek iránti igény nagyon csökkent.

Taopénzből, többszörös áron bérelte vissza évekig saját edzőtermét a pécsi önkormányzat egykori sportcége

30 ezerért adta ki, óránként 20 ezerért bérelte vissza , így három év alatt összesen 3,5 millió forintot fizetett ki a saját terméért, miközben bérleti díjként mindössze egymilliót szedett be.

170-ből 170 versenysportoló volt abban az edzőteremben, ahol márciusban razziázott a rendőrség

Két hónapja csak azok járhattak edzőteremben, akik versenyszerűen sportoltak. A rendőrség minden igazolást rendben talált.

170 embert igazoltattak egy budapesti pláza edzőtermében

Mindannyiuknak igazolása volt arról, hogy jogosultak a terem használatára.

Mindenki másképp értelmezi, hogy ki mehet edzőterembe

A vendéglátósokhoz hasonló helyzetben vannak az edzőtermek, rengeteg bevételtől esnek el, mivel a korlátozások miatt vendéget alig fogadhatnak, a kiadásaik viszont nem csökkentek. A termek többségének nem is éri meg, hogy kizárólag a versenysportolók miatt kinyisson. Amíg az átoltottság nem ér el bizonyos szintet, nem is számítanak a szabályok lazítására. Eközben mást mond a rendőrség, és mást az operatív törzs, hogy a termeknek mit kell nézniük, amikor valakit beengednek edzeni.

Néhány ezer forintért bárkiből versenysportolót csinál egy budapesti edzőterem, így kikerülheti a járványügyi korlátozást

Régóta hallani a pletykát, hogy sokan a versenyengedély kiváltásával kerülik meg a novemberben bevezetett korlátozásokat. Találtunk egy edzőtermet, ami a Facebookon hirdeti a lehetőséget, és állításuk szerint még sportorvosi vizsgálatra sincs szükség az engedély megszerzéséhez. A koronavírus-ügyfélszolgálatra és a rendőrségre hivatkoznak, miközben a sporttörvény alapján érvénytelenek az így kiállított engedélyek. Nem ez az egyetlen edzőterem, amelyik kihasználja a szabályok adta kiskaput.

Élőben jelentkezett be az ATV-ben Arnold Schwarzenegger, majd arról beszélt, meg lehetne oldani az edzőtermek kinyitását

Szerinte maszkhasználat, szellőztetés és kézfertőtlenítés kéne, mert így nehéz helyzetben vannak az edzőtermek és a sportoló emberek is.

Templommá vált egy lengyel edzőterem, így kerülik ki a járványügyi szabályozást

A testmozgós vallási szertartásokat Megvilágosult Olek és Tiszteletreméltó Gosia vezeti majd.