Hatalmasat csökkent a Tesla iránti érdeklődés Európában
Megnéztük, milyen típusokból fogyott a legtöbb és azt is, hogy mitől lehet igazán népszerű egy új autó manapság.
Nagyon olcsó kínai autókkal árasztja el az európai piacot az Alfa Romeo, a Citroën és az Opel...
A Stellantis szeptembertől kilenc európai országban kétszáz helyen fogja kínálni a Leapmotor két elektromos hajtású modelljét, majd a kereskedések száma két éven belül ötszázra nő.
Olcsó villanyautót hoz Európába a Hyundai
Az olcsóság ezúttal 20 ezer euró alatti, vagyis nagyjából 8 millió forintos árat jelent, és az autó valóban olyan kicsi lesz, hogy nem parkolni, hanem hátul utazni lesz nehéz a Casperben.
Akár 4 millió forint állami támogatással lehet hétfőtől új villanyautót vásárolni, összegyűjtöttük...
A vállalkozások számára kiírt állami pályázaton összesen 30 milliárd forintot osztanak szét, egy cég akár több elektromos hajtású autót vagy haszonjárművet is vásárolhat a vissza nem térítendő...
Az autóvásárlók többsége nem márka, hanem ár alapján választ
Egy felmérésből kiderült az is, hogy egyelőre kevesen szeretnének villanyautót, a hagyományos típusok viszont többek számára tűnnek jó választásnak, mint korábban.
Hogyan lehet egy Tesla Európa legkeresettebb új autója, ha a második Dacia harmadannyiba kerül?
Negyedmillió Model Y eladása után azt gondolhatjuk, hogy mindent letarolnak a villanyautók, pedig ez egyáltalán nincs így, és most jöhet a fordulópont.
Milyen autót vesznek és mivel járnak a magyarok?
A tíz legnépszerűbb modell közt nincs francia vagy olasz, és a zöld rendszámok számának emelkedése ellenére a villanyautózás elterjedésére is sokat kell még várni Magyarországon. Az elmúlt év a...
Tíz éve a dízeleket imádták, hamarosan szinte mindenki villanyautót vásárol Norvégiában
A Tesla piaci részesedése 20 százalék, és az északi ország 2025-től teljesen megszüntetné a belső égésű motorral szerelt új autók forgalmazását.
Novemberben több új autót adtak el az Európai Unióban, Magyarországon viszont egész évben kevesebbet
Az eladások zömét továbbra is a benzines és hibridhajtású modellek teszik ki, a dízelek iránti kereslet csökkenése folytatódik, és egyre többen vásárolnak villanyautót.
Jobb választás az olcsó, családi Dacia, mint a furgonszerű Ford és az egyterű Volkswagen?
Három praktikus, benzines családi autót hasonlítottunk össze, amelyeknek nemcsak az árukban van jelentős különbség, de a praktikumukban és a vezethetőségükben is.
Kövess minket Facebookon is!