Tech

RSS

A Samsung egyik vezetője 11 éves korig nem adott a gyerekének okostelefont

Mellbevágó adat, hogy akár egy 9-10 éves gyerek is találkozhat pornóval a neten.

Levideózták a gigantikus sort, ami az iStyle bolt előtt kanyargott az Árkádban

Egy olvasónk csinált egy videót majdnem másfél órával a nyitás előtt, és percekig kellett mennie, mire a sor végére ért.

Csak találgatják, hogy mire szolgált a kínai kémballon Amerika felett, ami máris komoly vihart...

Kína tagadja a kémkedést, de az amerikai külügyminiszter az ügy miatt elhalasztja pekingi útját. Gyakorlatilag a feltalálása óta használnak katonai felderítésre és kémkedésre légballont, amelyek ma...

A mesterséges intelligencia vadnyugattá változtatta a digitális művészetet

Az elmúlt évben kevés felkapottabb dolog volt a mindenféle tartalmakat generáló mesterséges intelligenciáknál, de míg a legtöbben csak ámuldoztak a képeken, a háttérben komoly feszültség alakult ki...

Kilencven hibrid jobb, mint egy villanyautó?

A Toyota egyszerű számítással mutatja be, hogy miért fontosak a részben benzinmotorral hajtott autók a klímaváltozás elleni küzdelemben.

Hova a fenébe rejtettek ebben a telefonban 200 megapixelt?

A Samsung bemutatta az idei csúcstelefonjait, és úgy néz ki, az S23-széria tényleg nagyot fog villantani. Mondjuk meg is kérik az árát.

Az egyetemeknek változtatniuk kell, hogy ne romoljon a diplomák értéke

Jeff Maggioncalda, a Coursera vezérigazgatója óriási lehetőséget lát az online oktatásban, de csak akkor, ha jól csináljuk, ezért a tanárok képzése kiemelkedő jelentőségű. A vezérigazgató a hibrid...

Tízszeresére nőtt a gyerekpornó mennyisége a Covid-lezárások alatt

Azon felvételek száma nőtt meg igazán, amelyeket a gyerekek maguk készítettek, vagy úgy végeztek szexuális tevékenységet kamera előtt, hogy nem tudták: a felvételt rögzítik.

Áramvonalas nappali lesz a jövő Audija

Az ötméteres Activesphere koncepcióautó, amely a villámgyors töltések és a teljes önvezető-képesség mellett olyan váratlan ötlettel is szolgál, amelyre a konkurencia eddig nem gondolt.

Kiszivárgott a telefonjairól ismert Xiaomi első autója

Évente 10 millió villanyautót gyártana a kínai márka, az első típussal szeretnének bekerülni a világ öt legnépszerűbb autógyártója közé.

Kövess minket Facebookon is!