Veiszer Alinda

RSS

Pataki Ági: Rákay Philip vagy Ákos eddig is csinálhatott volna zseniális kisfilmeket egy telefonnal, de ők a nagy pénzosztásra vágytak

A Pataki-Kovács producer házaspár úgy véli, Vajna idejében szakmai alapon és átláthatóan osztották a filmtámogatásokat, de azóta egy holdudvar kapja a pénzt. Kovács szerint több mint káros, hogy most bevezetik a rendszerváltás óta nem létező kurzusfilm fogalmát.

Csókay András: Ha tudtam volna, mi történt a hátam mögött a szétválasztó műtéten, mondtam volna, hogy fiúk, takarodó van

A bangladesi ikerpár szétválasztásáról is ismert idegsebész részletesen elmesélte, hogy az ő szemszögéből mi történt a műtéten és utána, miért veszett össze magyar orvostársával. A Szász Jánosnál tartott házkutatásról azt mondta, megfélemlítő ereje volt, és „borzasztóan félrevezették a rendőrséget”.

Eperjes Károly: „A Hídember után megüzenték, hogy ilyen fideszes g...ket nem akarnak a vásznon látni”

A színész Veiszer Alinda műsorában mondta el véleményét a kurzusokról, kurzusfilmekről, letiltott művészekről és a megbocsátás fontosságáról. Az interjúban tudta meg, hogy Bereményi Gézának Várhegyi Attila nem engedett Petőfi-filmet csinálni. „Gratulálok. Bravó”, mondta megdöbbenten.

Koltai Róbert: Tíz éve nem csinálhatok filmet, mert ők elhatározták, hogy nem abba a csapatba vagyok beosztva

A színész rendező azt is mondta Veiszer Alinda műsorában, hogy „ótvaros, ócska hazugságnak érzi, hogy a régi SZFE-n ideológiát oktattak”.

Gyabronka József: Ha gyűlöletet szítanak, akkor kialakul egy ellengyűlölet

A Jászai Mari-díjas színész Veiszer Alinda vendégeként beszélt arról, hogy azoknak akar erőt adni, akik ülnek csendben, és még az ikszet is úgy húzzák be a szavazófülkében, hogy senki ne lássa.

Cserhalmi György: Azt mondják Árpa Attilára, hogy színész. Akkor mi vagyok én?

Mellkassal NATO-tankot fellökő hazafiságról, Gy. Németh Erzsébetről, a statisztáról és a kisgyerekként nevelőintézetben töltött évéről is beszélt Veiszer Alinda műsorában.

Bornai Tibor: Profibban szervezett a szigor, mint a szocializmusban volt

A generált konfliktusok erősödéséről, az elmaradt disszidálásáról beszélt Veiszer Alinda új műsorában. És arról is, hogyan hatott rá a szovjet irodalom antológiája és Durdi Haldurdi neve.

Lady Dömper: Az ember nem arra büszke, hogy meleg, hanem arra, hogy ki mer állni

Megosztó-e a melegek között is a Pride, és mi a melegellenessé tett pedofiltörvény igazi aljassága? Ezekről is beszélt a közismert transzvesztita előadó Veiszer Alindának.

Nagy Feró: A melegprobléma elenyésző, a mi falunkban például egy sincs

De a homofób közhelyektől és áldozathibáztatástól végül eljutott odáig Veiszer Alinda műsorában, hogy a megtámadott melegek mellett ki kellene állni.

Gyarmathy Éva: A Covidnak nagyon erős az idegrendszeri hatása, ezért is óvni kell tőle a gyerekeket

A mai gyerekek képességei egészen mások, mint 30-40 éve, a nagy baj, ha ehhez nem igazodik az oktatás – erről is beszél Veiszer Alinda új műsorában a tehetségfejlesztés és tanulási zavarok szakértője.

Szabó Győző: Ha okot ad egy család széthúzására, akkor leszarom a politikát

A Toxikoma film kapcsán beszélgetett Veiszer Alinda, Szabó Győző és Molnár Áron, amiben végül a filmen túl előkerül a társadalmi szerepvállalás mértéke, hogy mennyire nem zár össze a szakma, ha valaki felszólal egy megosztó ügyben, és hogy kire biztosan nem fog Molnár Áron 2022-ben szavazni.

„Én itt nem vagyok a helyemen, ha ez megtörténhet”: Szász János elhagyta Magyarországot

„Ez egy példastatuálás volt” – mondta Veiszer Alinda legújabb műsorában a februári házkutatásról. Beszélt az SZFE-ügyről is, arról, hogy „a vasfüggöny lement a lelkében”.

Novák Eszter: Ez egy ostobaság, amiben most élünk

Páros interjút készített Veiszer Alinda a legújabb műsorában az SZFE volt rektorhelyettesével és apjával, Novák „Tata” Ferenccel.

Jordán Adél a melegellenes uszításról: Ebbe beleállok, saját életemről fogok beszélni

Egyre erősebb Magyarországon a gyűlöletkeltés, de le kell vetkőzni az ítélkezéstől való félelmet – mondta a színésznő Veiszer Alinda legújabb műsorában.

Trokán Péter: Nem szabad, hogy a művészt behúzza a politika az ő futballpályájára

Vidnyánszky Attila óriási hibájáról, politikus és politizáló színház különbségéről is beszél a színész Veiszer Alinda legújabb műsorában.

Bárdos András: Van egy-két dolog, amiről nem beszélünk

Magyarországon hasonló közmegegyezés alakult ki, mint ami a Kádár-korszakban volt – mondta a volt tévés műsorvezető Veiszer Alinda legújabb műsorában.

Fodor Tamás színész-rendező: Orbán már 90-ben is szemétkedett velem

Fodor arról is beszélt Veiszer Alinda interjújában, hogy ma ugyanúgy diktatúra van, mint a rendszerváltás előtt, csak a módszerek finomodtak. Akkor is, most is lehetett másként cselekedni, csak számolni kellett a következményekkel.

Vajdai Vilmos: Gothár Péter ősszel rendezni fog

Méghozzá a Vajdai-féle TÁP színházban. Megbocsátásról, gyerekkori traumákról és a kifestett körmeiről is szó van Veiszer Alinda legújabb műsorában.

Freund Tamás: Nincs olyan világnézet, amihez könnyű hűségesnek maradni

A Magyar Tudományos Akadémia elnöke Veiszer Alinda podcastjében beszélt a kutatóhálózatok kiszervezéséről, a mesterséges intelligenciáról és a társadalmi nemekről is.

Parti Nagy Lajos: Lopunk, kerüljetek hatalomra, majd lophattok megint ti is

Egymásra nyekkent kibeszéletlenségekről, nemzeti nackós gondolkodásról és scrabble-zésről is beszélt a Kossuth-díjas költő Veiszer Alinda legújabb műsorában.

Kepes András: Voltam TV2-es egy rövid ideig, még rákot is kaptam

Demeter Szilárd szavaitól a kultúrkampfon és Gothár Péteren át Andy Vajnáig erkölcsről, oroszokról és a milliókról is beszélt Veiszer Alinda legújabb műsorában.

Herendi Gábor: Ordítva közölték, hogy kérjek támogatást a freeSZFE-től

A Valami Amerika-filmekkel megismert rendező Andy Vajnáról, bézbólütőkről és a Bűnös városról is beszélt Veiszer Alinda új műsorában.

Lányi András: Az emberek kezdenek egyre idegesebbek lenni

Az élővilág kipusztításáról, gusztustalan tőkefelhalmozásról és a nagymama receptje szerint előállított benzinről is beszélt.

Tordy Géza: Ez a kormány a jobb kormány

Szerinte a baloldal borzalmas hangot üt meg, és egy rendszernek lett volna híve: annak, ami akkor jön létre, ha sikeres a rendszerváltás.

Márton András: Nemcsák Károly felült egy szekérre, ami jól viszi, de ez politikai szekér, nem szakmai

A színész és egykori diplomata beszélt arról is, hogy régen ő segített Andy Vajnának bekerülni a magyar köztudatba, és hogy a mostani kormány felkérésére miért nem vállalna politikai szerepet.

Mérő László: Mindenkinek megpróbálunk benyomni egy kínait, aztán aki nagyon tiltakozik, kaphat Pfizert

Dörzsölt, de velejéig romlott Orbánról, cinikus oltáspolitikáról és Müller Cecíliáról, a nem túl okos nagymamáról is beszél az ismert matematikus Veiszer Alinda legújabb műsorában.

Vámos Miklós: Demeter Szilárd egy nyikhaj, egy nagyon ostoba ember

Arról, hogy a zsidók nem szeretése nem antiszemitizmus, valamint öncenzúráról és a sosem létezett Guszev kapitány nevét viselő utcáról is beszélt a József Attila-díjas író.

Enyedi Ildikó: Az SZFE-ügynek nincs vége

A bankrablóval nem az a baj, ha büdös a szája – mondta a rendezőnő Veiszer Alinda műsorában. Arról is beszélt, miért készült lapokat kitépni egy forgatókönyvből a karácsonyfa alatt.

Háy János: A koronavírus csak fokozta a szabadság megvonását

De nem a karantén, hanem a mindennapi életünket teljesen átvilágító digitális technológiák kiteljesedése miatt. Gyászról, rendszerváltásról és az értelmiség felelősségéről is beszél az író, a Telex tárcarovatának szerzője Veiszer Alinda új műsorában.

Ragályi Elemér az SZFE-ügyről: Ez borzasztó nehezen feldolgozható

Koltai Lajos szétrombolja azt, amit felépített, Novák Emil emilkézésében semmi lenézés nem volt, mondta a Kossuth-díjas operatőr.