Zoób Kati: A divat ma eltévedt, teljesen mást üzen, mint régen
A divat felhígulásáról és kulturális örökségéről beszélgetett Zoób Kati divattervező Veiszer Alindával, de szóba került az is, milyen hatással vannak a háborúk a szakmára.
Szabó Borbála: Féltem, hogy jobbról-balról is pofon lesz
Egész életében a két politikai oldal között hintázott, „sértett hülye” viszont nem szeretne lenni Szabó Borbála író, az SZFE tanára, aki Veiszer Alinda műsorának vendége volt.
Esterházy Márton: Péter nem jött ki minden meccsemre, de én azért elolvastam a könyveit
Zöld-fehér szív, mexikói futball-vb, az író testvér – ezek mentén emlékezik vissza az egykori válogatott labdarúgó Veiszer Alinda műsorában.
Havas Ágnes: Orbán rám nézett és azt mondta, Ágnes, nemzeti sorskérdésben gagyit nem támogatunk!
Havas Ágnes, a Magyar Nemzeti Filmalap korábbi vezérigazgatója volt a héten Veiszer Alinda vendége. Első ízben beszélt az Andy Vajnával való kapcsolatáról és a halála utáni időszakról, valamint...
Szél Dávid: Gyermekvédelemről beszélnek, de háborús plakátokkal bántalmazzák a gyerekeket
Ötezerrel több SNI-s gyerek van az eleve túlterhelt rendszerben, mint egy éve. Az egyre fiatalabb tiktokerek miatt hamarabb megjelenik a megfelelési kényszer a vélt vagy valós kortárs elvárásoknak....
Rockenbauer Zoltán: Mi voltunk a Fidesz, akik szólás- és sajtószabadságot akartunk
Az első Orbán-kormány nemzeti kulturális örökségi minisztere volt Veiszer Alinda vendége, aki felidézte az akkori Fidesz célkitűzéseit, de beszélt arról is, miért hagyta ott a politikát.
Jónás Vera: Ellehetetlenítenek bennünket, de mi csak hümmögünk a Facebookon
Az énekes-dalszerző többek között a hazai politikai helyzet miatt költözött Németországba. Zsidóságáról, a gázai konfliktusról és bizalmatlanságról is beszél Veiszer Alinda műsorában.
Szőke András: Ugyanazok a karakterek most is megvannak, mint régen
Szőke András filmrendező kívülállónak tartja magát, fél a magányosságtól, és fontosnak tartja az improvizációt az alkotási folyamatban.
drMáriás: Kénytelenek vagyunk megjátszani a hülyét, mert eleve hülye a kontextus
Veiszer Alinda vendége drMáriás festőművész, zenész volt a héten, aki egyebek mellett arról mesélt, miből merít ihletet, de arról is, hogyan jött át Magyarországra a sorozás elől.
Chikán Attila: Irányváltás kellene a gazdaságpolitikában
Chikán Attila, az első Orbán-kormány gazdasági minisztere volt a héten Veiszer Alinda vendége. Elmondta, szerinte miért lett rosszabb a magyar termelékenységi mutató, milyen hatása van a...
Kövess minket Facebookon is!