Veiszer Alinda

RSS

Jordán Adél a melegellenes uszításról: Ebbe beleállok, saját életemről fogok beszélni

Egyre erősebb Magyarországon a gyűlöletkeltés, de le kell vetkőzni az ítélkezéstől való félelmet – mondta a színésznő Veiszer Alinda legújabb műsorában.

Trokán Péter: Nem szabad, hogy a művészt behúzza a politika az ő futballpályájára

Vidnyánszky Attila óriási hibájáról, politikus és politizáló színház különbségéről is beszél a színész Veiszer Alinda legújabb műsorában.

Bárdos András: Van egy-két dolog, amiről nem beszélünk

Magyarországon hasonló közmegegyezés alakult ki, mint ami a Kádár-korszakban volt – mondta a volt tévés műsorvezető Veiszer Alinda legújabb műsorában.

Fodor Tamás színész-rendező: Orbán már 90-ben is szemétkedett velem

Fodor arról is beszélt Veiszer Alinda interjújában, hogy ma ugyanúgy diktatúra van, mint a rendszerváltás előtt, csak a módszerek finomodtak. Akkor is, most is lehetett másként cselekedni, csak számolni kellett a következményekkel.

Vajdai Vilmos: Gothár Péter ősszel rendezni fog

Méghozzá a Vajdai-féle TÁP színházban. Megbocsátásról, gyerekkori traumákról és a kifestett körmeiről is szó van Veiszer Alinda legújabb műsorában.

Freund Tamás: Nincs olyan világnézet, amihez könnyű hűségesnek maradni

A Magyar Tudományos Akadémia elnöke Veiszer Alinda podcastjében beszélt a kutatóhálózatok kiszervezéséről, a mesterséges intelligenciáról és a társadalmi nemekről is.

Parti Nagy Lajos: Lopunk, kerüljetek hatalomra, majd lophattok megint ti is

Egymásra nyekkent kibeszéletlenségekről, nemzeti nackós gondolkodásról és scrabble-zésről is beszélt a Kossuth-díjas költő Veiszer Alinda legújabb műsorában.

Kepes András: Voltam TV2-es egy rövid ideig, még rákot is kaptam

Demeter Szilárd szavaitól a kultúrkampfon és Gothár Péteren át Andy Vajnáig erkölcsről, oroszokról és a milliókról is beszélt Veiszer Alinda legújabb műsorában.

Herendi Gábor: Ordítva közölték, hogy kérjek támogatást a freeSZFE-től

A Valami Amerika-filmekkel megismert rendező Andy Vajnáról, bézbólütőkről és a Bűnös városról is beszélt Veiszer Alinda új műsorában.

Lányi András: Az emberek kezdenek egyre idegesebbek lenni

Az élővilág kipusztításáról, gusztustalan tőkefelhalmozásról és a nagymama receptje szerint előállított benzinről is beszélt.

Tordy Géza: Ez a kormány a jobb kormány

Szerinte a baloldal borzalmas hangot üt meg, és egy rendszernek lett volna híve: annak, ami akkor jön létre, ha sikeres a rendszerváltás.

Márton András: Nemcsák Károly felült egy szekérre, ami jól viszi, de ez politikai szekér, nem szakmai

A színész és egykori diplomata beszélt arról is, hogy régen ő segített Andy Vajnának bekerülni a magyar köztudatba, és hogy a mostani kormány felkérésére miért nem vállalna politikai szerepet.

Mérő László: Mindenkinek megpróbálunk benyomni egy kínait, aztán aki nagyon tiltakozik, kaphat Pfizert

Dörzsölt, de velejéig romlott Orbánról, cinikus oltáspolitikáról és Müller Cecíliáról, a nem túl okos nagymamáról is beszél az ismert matematikus Veiszer Alinda legújabb műsorában.

Vámos Miklós: Demeter Szilárd egy nyikhaj, egy nagyon ostoba ember

Arról, hogy a zsidók nem szeretése nem antiszemitizmus, valamint öncenzúráról és a sosem létezett Guszev kapitány nevét viselő utcáról is beszélt a József Attila-díjas író.

Enyedi Ildikó: Az SZFE-ügynek nincs vége

A bankrablóval nem az a baj, ha büdös a szája – mondta a rendezőnő Veiszer Alinda műsorában. Arról is beszélt, miért készült lapokat kitépni egy forgatókönyvből a karácsonyfa alatt.

Háy János: A koronavírus csak fokozta a szabadság megvonását

De nem a karantén, hanem a mindennapi életünket teljesen átvilágító digitális technológiák kiteljesedése miatt. Gyászról, rendszerváltásról és az értelmiség felelősségéről is beszél az író, a Telex tárcarovatának szerzője Veiszer Alinda új műsorában.

Ragályi Elemér az SZFE-ügyről: Ez borzasztó nehezen feldolgozható

Koltai Lajos szétrombolja azt, amit felépített, Novák Emil emilkézésében semmi lenézés nem volt, mondta a Kossuth-díjas operatőr.

TGM: Kádár azért népszerű, mert sikerült utána valami annál is vacakabbat csinálnunk

Jó kapitalizmus nincs, a jó szocializmust még soha senki nem próbálta, Orbánnal fölösleges lenne kávézni, mondta a filozófus. Azt is elárulta, mit tudhat meg, aki megveszi új könyvét.

Bezerédi Zoltán: Gyanítom, hogy az Örkényt, a Katonát és a Radnótit ki fogják nyírni

A Kossuth-díjas színész azt mondta, Vidnyánszky most rosszakat mond és dönt, pedig amikor nála játszott, akkor „Zoli voltam és nem egy ballibsi színész”. Beszélt az SZFE-re járó fiáról és a magyarságáról is.

Csuja Imre: Ha egy hatalom eldönt valamit, akkor úgyis az lesz

A rendszerváltásról, Istenről és megválaszolatlan kérdésekről, ízirájdergyerekről és kecskéről is beszélt a színész Veiszer Alinda legújabb műsorában.

Reviczky Gábor: A Fidesz nem jobboldali párt

A színésztől nem vették el az önkormányzati lakását a IX. kerületben, hiába lett ott ellenzéki polgármester, és az SZFE-re sem hívták tanítani, bár nem is akarna, és nem is tudna menni.

Jordán Tamás: Bármit mondanak, úgy fordítom le magyarra, hogy csak

A 30 évig színházigazgató Jordán a színház és politika viszonyáról beszélgetett Veiszer Alindával. Jordán szerint Hende Csabának köszönhető a szombathelyi színház, de egy interjú miatt tajtékzott a fideszes politikus.

Benedek Miklós: Hogy a Tibornak meg kellett halni, az igazságtalanság

A Kossuth-díjas színész a szüleiről és a tavaly elhunyt vízilabdázó fiával kapcsolatos érzéseiről is beszélt Veiszer Alinda legújabb műsorában. A fia halála óta nem akart színpadra állni.