Renault

RSS

Kanyarban billegő karosszéria, hatalmas utastér és rengeteg praktikus részlet. De mit tudnak még a...

A Mercedes és a Volkswagen benzinmotoros típusai az összes családi igényt kielégítik, ráadásul egyikben a Renault fejlesztéseit találjuk, a másikat pedig Fordként is megvehetjük.

Jean-Michel Jarre komponálta a Renault Scénic menühangjait, elfér benne a család, de sportosan is...

Akinek ismerős a típus neve, felejtse el a benzines és dízelmotorokat, mert az új változat egy tisztán elektromos hajtású SUV, vagyis mindenben más, mint az elődei.

Családi ház kertjébe csapódott egy Renault, öt autót rongált meg

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a sofőr miért tért le főútról.

Hogyan lehet egy Tesla Európa legkeresettebb új autója, ha a második Dacia harmadannyiba kerül?

Negyedmillió Model Y eladása után azt gondolhatjuk, hogy mindent letarolnak a villanyautók, pedig ez egyáltalán nincs így, és most jöhet a fordulópont.

Mennyi esélye van az új Renault-nak a nyolc éve kapható Seat és a harmadik generációs Hyundai SUV...

Erős, négyhengeres motorok, egy négytagú család számára megfelelő helykínálat és rengeteg részlet, amelyet a három gyártó egészen másként valósított meg. Kíváncsiak voltunk, hogy az Australlal, az...

Akár 400 kilométer is lehet a hatótávolsága, de meglepően olcsónak ígérkezik a Renault új...

Jövőre kezdik majd gyártani a Renault 5 új generációját, amelyben mindent úgy alakítottak ki, hogy sokan megengedhessék majd magunknak, sőt, akár pénzt is kereshetnek majd vele a tulajdonosok.

A vadonatúj Dacia Duster az európai autóipar sáros bakancsa, villanyautózás helyett

A román-francia tömegmodellre is az SUV-k sötét árnyéka vetül, de ennek jól állnak majd a karcok, észszerű benzines, hibrid és gázüzemű motorokkal gyártják, és jutott rá bőven újrahasznosított...

Ezek közt a típusok közt van az európai Év Autója díj győztese

A szavazás döntősei közt bőven találunk villanyautókat, előfordulnak kínai típusok is, de meglepetésre a benzines és dízelmotoros konstrukciók sem tűntek el teljesen.

Rekordidő alatt fejlesztik és nagyon olcsó lesz az új Renault Twingo

Nem túlméretezett városi terepjárókkal, hanem józan és egyszerű felépítésű kisautókkal lehet versenybe szállni a kínaiautó-gyártókkal a Renault elnöke szerint.

A kínaiak töltik meg a Genfi Autószalont?

Négy év szünet után ismét megrendezik a legendás svájci autószalont, de a kiállítók listája tele van meglepetésekkel. Az is meglepő, hogy milyen sok nagy márka marad távol.

Kövess minket Facebookon is!