Hocuspony: Hajnali kettőkor is szétjátszottuk a tanyát, senki nem szólt ránk

A zajos garázsrockban utazó Hocuspony két alapító tagja, Cina Niccolo és Nyőgér Ádám a hazai gitárzenei színterekről, vidéki klubéletről és a bemutatkozó albumukról is mesélt az Afterben.

Bohemian Betyars: Taylor Swift magángéppel repked, minket meg szelektív gyűjtéssel nyomasztanak

Nem az az élet értelme, hogy mindenáron csak a szekeret hajtsuk – állítja a Bohemian Betyars két tagja. A zenekar antikapitalizmusról és a pedagógusok helyzetéről is beszél az Afterben.

Nem tudok olyan zenekarról, ami bemegy az állami tévébe, és a regnáló rendszert fikázhatja

Az új lemezzel jelentkező Elefánt két tagja, Szendrői Csaba és Horváth Ede a gyász kibeszéletlenségéről, a megvágott köztévés koncertfelvételről és az új SZFE-s felkérésről is beszélt az Afterben.

Szabó Benedek: Nyugat-barátból oroszbaráttá formálták az országot

A Telex After legújabb adásának vendége Szabó Benedek, a Galaxisok frontembere, aki az Ellenszélben című új nagylemezük kormányellenes hangvételéről is mesélt.

Jazzbois: Nem irreális cél, hogy a világ bármelyik városában 300 ember eljöjjön a koncertünkre

A Telex Afterben a Jazzbois a Covid számukra meglepően jótékony hatásairól, a külföldi koncertezésről és a hazai színtérről mesélt.

Moriones: Fura boszorkánynak érzem magam

A magyar TikTok egyik új sztárja, aki magát bohócnak maszkírozva adja elő a saját számait, és az eddigi összes koncertjén telt ház volt. Moriones volt a vendég a Telex Afterben.

Gazsi Rap Show: A jó tanár nem feladatot lát egy gyerekben

Gazsi Rap Show, alias Szőke Gáspár festőművész, tanár és rapper, aki régóta van a zenei pályán, mégis keveset tudni róla. Az After e heti adásában hiphopról, tanításról és az új albumáról is...

Mikee Mykanic: Tele volt a tököm a túl sok 50 Centtel, mást akartunk csinálni

Mikee Mykanic igazi kívülálló a magyar rapszíntéren. A békéscsabai rapper a londoni évei mellett arról is beszél, hogy miért maratonként tekint a karrierjére, és hogy miért jó az, hogy a rap lett az...

T. Danny: A karrieremet nem fogja befolyásolni a politika

T. Danny a Telex After adásában mesélt sportolói múltjáról, kiegyensúlyozott rapperéletmódról, legutóbbi albumáról és arról, hogy miért vállalt műsorvezetést a TV2-n.

Ótvar Pestis: Ezt egészségesen is végig lehet csinálni, nem csak úgy, hogy lecsúszok

2023-ban rögtön három lemezzel mutatkozott be rapperként, de előtte producerként lefektette Pogány Induló hangzásának alapjait. Az After vendége az év feltörekvőjének választott Ótvar Pestis.

Kövess minket Facebookon is!