Magyar Péter: A miniszterelnök teletölti a táskáját kolbásszal, amikor disznóvágáson nem figyel a házigazda

2024. június 8. – 13:56

frissítve

Magyar Péter: A miniszterelnök teletölti a táskáját kolbásszal, amikor disznóvágáson nem figyel a házigazda
Fotó: Bődey János / Telex

Másolás

Vágólapra másolva
  • Megtöltötte a Hősök tere nagy részét Magyar Péter szombat délután.
  • A bő egy órás kampányzáró beszédében rendszerváltást és új szövetséget ígért. Magyar szerint a változás már elkezdődött, és a hatalom kétségbeesett, mert érzi, hogy a szellemet már nem lehet visszazárni a palackba.
  • Ha nem akarjuk, hogy egy család kezében legyen a fél ország, akkor Magyar szerint a Tisza Pártra kell szavazni vasárnap. Deutsch Tamás és Tarr Zoltán közül lehet választani.
  • Immunitásprogramot indítanak, és már most elkezdik gyűjteni és rendszerezni a korrupciós ügyek, visszaélések bizonyítékait.
  • A tüntetésen többen rosszul lettek a kánikula miatt. A végén pedig elültették az ország fáját az Andrássy út sarkán.
  • Vasárnap 19 órától eredményváró bulira vár mindenkit Magyar Péter a Várkert Bazár elé.
  • Élő műsorunkban elemeztük Magyar beszédét és a kampány utolsó napját.

Délután 14 órára már szinte megtelt a Hősök tere. Magyar Péter az első sorban állókkal szelfizik.

Fotó: Huszti István / Telex
Fotó: Huszti István / Telex

Nem sokkal kettő előtt pár testőr gyűrűjében megérkezett Magyar Péter a Hősök terére, ahol nemsokára beszélni is fog.

Fotó: Huszti István / Telex
Fotó: Huszti István / Telex

A Tisza Párt közösségi finanszírozást indít, és összesen 50 ezer rendszerváltó tagot keres, akiknek támogatásával együtt válthatná le a kormányt. Magyar Péter szerint mindenki a támogatásának kezdetétől számított 5 havonta léphet egy újabb szintre, és minél hosszabb ideig támogatja valaki a mozgalmat, annál több mindenre számíthat. Azt is hozzátette, hogy sem a külföldi, sem az állami finanszírozásban nem hisznek.

Korábban szinte elképzelhetetlen események sorozata történt meg a 2024-es kampányban, miután a kegyelmi ügy, majd Magyar Péter felbukkanása mindenkit új helyzet elé állított. A Fidesz maxra tekerte a háborúmétert, a régi ellenzék pedig csak kapaszkodott, hogy túlélje ezt a pár hónapot. Videós összefoglalónk a kampányról:

Délután kettő előtt már rengetegen vannak az Oktogonon. Innen gyalog vonulnak az emberek a Hősök terére. A lezárások csak a Kodály köröndtől kezdődnek, de már előtte is bedugult a forgalom. Az Andrássy úton kétoldalt vonulnak a tüntetők a Hősök terére.

Fotó: Bődey János / Telex
Fotó: Bődey János / Telex

A választás előtti utolsó nap izgalmait élő adásban elemezzük Bódi Mátyással, a Választási Földrajz szakértőjével, és élőben kapcsoljuk Magyar Péter tüntetését.

Magyar Péter szombat délutánra a Hősök terére szervezi a kampányzáró tüntetését. Arra számít, hogy a megmozdulás „a rendszerváltás utáni legnagyobb politikai demonstráció” lesz.

Fotó: Huszti István / Telex
Fotó: Huszti István / Telex
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!