„EP-be szakértőt, kabaréba humoristát” címszóval humoristát küld a Kutyapárt a köztévé választási vitájára

2024. május 27. – 11:10

Másolás

Vágólapra másolva

„Valljuk, hogy a megfelelő helyre, a megfelelő embert kell küldeni, EP-be szakértőt, kabaréba humoristát, ezért én képviselem az MKKP-t 05.30-án este az M1-en”

– írja Tóth Imre Bruti humorista Facebook-oldalán. A Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) EP-listavezetője, Le Marietta egy hete jelentette be, hogy nem vesz részt a köztévé listavezetői vitáján. Helyette delegálja a köztévés vitába a humoristát a párt.

A Kutyapárt közleményében kiemelte, hogy „EP-listavezetői vita helyett az MTVA előrehozta a szilveszteri adásból a kabaréműsort, így ehhez alkalmazkodunk”. Ezért döntöttek úgy, hogy a köztévében a 2022-es választáson már bevált humoristát küldik a mostani vitára:

A Kutyapárt közleményében azt írta, képviselőjelöltjük fog vitázni: június 1-jén 19 órától az ATV-n a többi listavezetővel.

Az élőben sugárzandó köztévés vitára 11 párt kapott meghívást, ezt, és a 8 perces időkeretet is kritizálta már többek között Magyar Péter is, akinek eredetileg a követelése volt, hogy a köztévén legyen vita, más felületen sugárzott vitán nem akart részt venni. Azt múlt hétig nem lehetett biztosra tudni, hogy ezekkel a feltételekkel ő részt vesz-e az M1-es vitán, ekkor azonban országjárása egyik állomásán közölte, hogy részvétel helyett tüntetést szervez a vita helyszíne elé.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!